FunX

Serial Killers Xzibit, Demrick & B Real bezig met tweede album

  1. Newschevron right
  2. Serial Killers Xzibit, Demrick & B Real bezig met tweede album
Gisteren moest je goed uitkijken, want er waren drie Serial Killers actief! Rappers Xzibit, Demrick en B-Real vlogen over vanuit de States om een showtje te 'murderen' in de Melkweg. Maar daarvoor kwam Demrick nog even een praatje maken in het laatste uur van Natasja's show. Hij verklapte alvast dat er een tweede Serial Killers album uitkomt met de naam "The Murder Show".

Losing Focus
De drie mannen zijn natuurlijk niet letterlijk Serial Killers. Demrick vertelde dat de naam een woordspeling is voor hoe zij met hun muziek bijvoorbeeld de 'stages killen' tijdens de shows. De 33-jarige rapper is ook bezig met een eigen projectje. Op 18 november releast hij zijn Losing Focus album. Hierop staan veel featurings met opkomende artiesten. "De sound is laid back en chill. Het album is een soort reflectie op mijn leven."



Wiet met een doktersbriefje
Dat het drietal van marihuana houdt, werd snel duidelijk op de redactie. Terwijl Xzibit en B Real in een coffeeshop zaten, vertelde Demrick in de studio over zijn wiet op recept. In Amerika is het in tegenstelling tot Nederland niet gelegaliseerd. Maar Demrick heeft daar met zo'n doktersbriefje geen last van. Naar eigen zeggen, is het speciaal voor zijn slaapproblemen.

Optreden in Irak
In 2012 ging Demrick naar Irak. De jongste Serial Killer mocht samen met Xzibit optreden voor de Amerikaanse troepen. Dat was een hele bijzondere ervaring. "Als je normaal een show doet, is er een duidelijke scheiding tussen artiesten en fans. Maar in Irak was het een hele andere ervaring. Het was alsof je zelf bij de soldaten hoorde." Tijdens hun Irak-avontuur is onder andere ook de Xzibit video Napalm geschoten.



Ster advertentie
Ster advertentie