FunX

Zaterdagavond FunX ADE Special met top DJ's

  1. Newschevron right
  2. Zaterdagavond FunX ADE Special met top DJ's
Op Schiphol worden ze groots verwelkomd met billboards: de mensen uit de muziekindustrie die massaal naar Nederland overvliegen voor het Amsterdam Dance Event. De gele ADE vlaggen hangen weer hoog en de party mode staat aan. Al helemaal tijdens de FunX ADE Special op zaterdag!

Van 19.00 tot 23.00 uur wordt het een in- en uitloop van de vrienden van Hatim! Grote namen als DJ Chuckie, Nicky Romero, Gregor Salto, Sunnery James & Ryan Marciano, Sidney Samson, The Flexican, D-Rashid, Bryan Dalton zorgen samen voor een feestje in de FunX studio. Op deze avond laten de dj's live exclusieve mixes horen.

Bekijk hier hoe de FunX ADE Special 2013 eraan toe ging.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.



Negentiende editie ADE
Vijf dagen lang staat 020 in het teken van de negentiende editie van ADE. Woensdag was de aftrap van dit evenement dat nog doorgaat tot en met 19 oktober. ADE bestaat uit een dagdeel, dat bestemd is voor conferenties voor mensen uit het vak. Maar omdat de feestjes natuurlijk niet mogen ontbreken, is er ook een avonddeel.

Vorig jaar trok ADE ruim 300.000 bezoekers. Met 300 evenementen, 85 locaties, ruim 2000 dj's en 5000 conferentiebezoekers, zou het goed kunnen dat dat aantal dit jaar overtroffen wordt.

Ster advertentie
Ster advertentie