FunX

Gevangene wil nier doneren "tijd om wat terug te doen"

  1. Newschevron right
  2. Gevangene wil nier doneren "tijd om wat terug te doen"
Vincent Moolenaar zoekt al 25 jaar een geschikte nierdonor. Binnen een paar minuten bij Morad en Shay in de uitzending, kreeg hij al een aanmelding. Live vanuit de gevangenis! Het is nu nog de vraag of het een match is.

Social media

Vincent Moolenaar staat al 25 jaar op de donorlijst voor een nier. Na al die jaren van mislukte donoren heeft hij besloten om zelf via social media een geschikte donor te gaan zoeken. Het leverde hem veel retweets op, onder andere van bekende Nederlanders zoals Big2 van The Opposites. Vincent vertelde vandaag zijn verhaal bij Morad & Shay en dat leverde hem direct een donor op. Wil jij ook je nier doneren aan Vincent? Lees dan onderaan dit bericht hoe je contact met hem opneemt.



FunXdonor

"Waarom niet als het zijn leven makkelijker maakt?" FunX luisteraar Kevin bood LIVE in de uitzending zijn nier aan vanuit de gevangenis. Hij vond het tijd om wat terug te doen: "Ik heb zelf het één en ander meegemaakt. Niet zo lichamelijk als Vincent, maar wel botbreuken en scheuren. Als het iemand helpt, waarom niet weetje?"



Nierdonor

Wil jij je ook aanmelden als donor voor Vincent? Dan moet je onder de 50 jaar zijn en bloedgroep o-positief hebben. Voldoe jij aan deze criteria? Stuur hem dan een mailtje: vincent.moolenaar@gmail.com. Misschien ben jij wel de geschikte match waar hij al 25 jaar naar zoekt.

Ster advertentie
Ster advertentie