STER Advertentie
STER Advertentie

Brownie Dutch primeurt single 'Geen Stress' van Olivier Bangi

Brownie Dutch primeurt single Geen Stress van Olivier Bangi

Zaterdag 7 februari 2015 - 18:12 uur

|

Door:

Marcelo

Brownie Dutch had het de afgelopen periode ontzettend druk met het produceren van nummers voor zijn aankomende album. Maar dat betekent niet dat hij niet even wat tijd vrijmaakte om voor andere artiesten aan de slag te gaan. Gisteravond primeurde de zanger bij Weekend Wax zijn nieuwste productie voor Olivier Bangi. Beluister de het nummer Geen Stress hieronder!Om deze song te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Releasedatum
De releasedatum van het langverwachte album van Brownie Dutch is eindelijk bekend! De producer/zanger wil in mei de releaseparty houden. "Ik heb nu veel tracks af en we zijn nu aan het plannen voor mei," vertelde hij gisteravond aan FunX-dj's Q-Bah en Riza.

LP
Het opvallende van het album is dat het niet op een cd maar LP wordt gedrukt. Je hoeft niet bang te zijn dat je zijn muziek niet kan afspelen als je geen draaitafel hebt. Bij de LP zit ook een downloadcode waarmee je de nummers digitaal kan binnenhalen.

Sound
Het is niet voor niets dat Brownie zijn album op LP uitbrengt. Dit past goed bij de oldschool vibe van nummers die hij heeft opgenomen. "Het wordt een plaat met alleen maar (jaren) 60-achtige soulnummers," zei Dutch.

Singles
Een paar maanden geleden zong hij de eerste single Stupid Kind of Lover live tijdens de De Wereld Draait Door. Heb je dit gemist? Brownie zong het nummer gisteravond ook tijdens Weekend Wax. Je kan deze live sessie vanaf 4:54 minuten beluisteren. Volgende maand wordt de opvolger van deze single gelanceerd.Populair op FunX.nl

  • Boef openhartig over breuk met Selma Omari

  • Witte supremacist in Amerika geëxecuteerd na marteling en moord op 8-jarig meisje

  • 'Entanglement’ van Jada en August leidt tot genadeloze memes

  • Banken scherpen criteria voor hypotheken nog verder aan

  • Coronasituatie in België 'steeds zorgelijker'

  • Kelly Rowland: 'Ik voelde me tien jaar lang overschaduwd door Beyoncé'