FunX

Akwasi: "Ik educate mezelf op het gebied van black history"

  1. Newschevron right
  2. Akwasi: "Ik educate mezelf op het gebied van black history"
Akwasi maakte afgelopen week diepe indruk met zijn optreden bij De Wereld Draait Door en vertelde daar in het CritiX Café over aan Zarayda: "Ik besefte even niet dat ik mensen daarmee kon raken."
"Ik educate mezelf in black history"
Akwasi vormde het 'toetje' in een bewogen show. Hij vertelde: "Voor mijn laatste album heb ik mezelf helemaal verdiept in de legacy van Bram Vermeulen. Nu dat album klaar is, kan ik het loslaten en weer met nieuwe dingen aan de gang. Ik educate mezelf nu weer op het gebied van black history." Luister het hele interview met Akwasi hier terug:



Ondernemen, hoe dan?
Ondernemers Daan Weddepohl en Nicole Offenberg spraken in het CritiX Café over hun succesvolle ondernemingen. Daan waagt binnenkort de stap naar de VS, Nicole helpt succesvolle ondernemers met het maken van belangrijke keuzes in hun werk. Zelf maakte ze een aantal jaren geleden de keuze om niet voor een baas te werken: "Je moet keuzes maken omdat je ergens naartoe wil in het leven, met je werk. Niet ergens vandaan," zei Nicole. Luister het hele interview hier terug:



Spoken word
Derek Otte sloot de show passend af met een spoken word:




Ster advertentie
Ster advertentie