FunX

Boaz van de Beatz: "Fireball Kalibwoy komt eraan!"

  1. Newschevron right
  2. Boaz van de Beatz: "Fireball Kalibwoy komt eraan!"
"Van wonen in een krot met Mr. Polska, naar Miami en Florida." De naam Boaz van de Beatz hoor je inmiddels wereldwijd vallen rondom Sean Paul en Diplo. De Nederlandse producer vertelde vanochtend in Start dat hij dat succes al vroeg voelde aankomen: "Ik wil niet arrogant doen, maar ik wist dat dit ging gebeuren."

Videoclip met RiFF RAFF

Op Diplo's label Mad Decent bracht Boaz onlangs de Horse Force EP uit met onder andere Mr. Polska, Kalibwoy en Ronnie Flex. Op de EP staat ook een samenwerking met de excentrieke RiFF RAFF. De track heet Guappa en de videoclip komt binnen twee weken uit. Volgens Boaz kunnen we ons opmaken voor een gekke RiFF RAFF en Polska die als arbeider moet zweten voor geld.



Fireball Kalibwoy

Boaz vertelde vanochtend in Start dat we goed moeten gaan letten op Kalibwoy: "Kalibwoy is my man. Hij is de fireball. Ik heb de afgelopen drie maanden intens samengewerkt met Kalibwoy en dat gaat er allemaal aankomen. Er ligt iets erg heftigs klaar. Er komt echt veel op je af qua geluid. Hou hem in de gaten! Ik wil er snel mee komen."


Samenwerken met Rihanna

Fernando vroeg Boaz vanochtend ook met wie hij nog het liefst zou samenwerken. Bovenaan het lijstje van de topproducer staat Rihanna, maar hij ziet dat als een moeilijke opgave, ondanks dat hij Pharrell kent. Wie er nog meer op de Boazlijst staan, hoor je hieronder in de audio:

Ster advertentie
Ster advertentie