FunX

You Tube-ster Safa Liron bezig met eigen album

  1. Newschevron right
  2. You Tube-ster Safa Liron bezig met eigen album
Angenita Kaya, beter bekend als Safa Liron, is een rijzende YouTube-ster. In een korte docu over haar is te zien hoe de Rotterdamse de stap maakt naar haar eerste live concert in de Sugarfactory. Ze gaat lekker en ze heeft nu zelfs Willem de Bruin van The Opposites als mentor. De 18-jarige YouTube-sensatie bracht een bezoekje aan Jouw Stad Rotterdam.

"Ik had een cover gemaakt van Sukkel Voor De Liefde en op YouTube geplaatst. Dat werd heel goed ontvangen. Het werd ook geplaatst op het YouTube-kanaal van TopNotch. De views stegen en er kwamen veel reacties op. Willem die kreeg dat binnen en mensen tipten hem dat hij het moest kijken. Daarna heeft hij contact met me opgenomen. Een half jaartje later zat ik met hem in de studio. Het klikte zo erg dat we dat er in hebben gehouden."



Willem heeft niet zomaar contact met Safa Liron gezocht. Er zijn namelijk al wat grote stappen gemaakt. Haar eerste single 'Torn' is al de wijde wereld in, maar er komt ook een album aan. "We willen het voor de zomer eigenlijk al uitbrengen."





Ster advertentie
Ster advertentie