FunX

Beautyblogger #1 releast boek: Serena's Stijlgids

  1. Newschevron right
  2. Beautyblogger #1 releast boek: Serena's Stijlgids
Hoe krul je haren zonder hitte? Wat mag niet missen in je kledingkast? Hoe maak je heerlijke scrubs met ingrediënten uit je keukenkastje? Beautylab oprichter Serena Verbon kan je met al deze vragen helpen in haar boek Serena's Stijlgids, dat vanaf maandag te koop is.



Beautylab

Serena Verbon begon in 2009 aan haar blog Beautylab en binnen twee jaar werd het zo succesvol dat ze haar daytime job als farmaceutisch analist kon opzeggen. Inmiddels is het zo succesvol dat ze meer verdient dan ze ooit deed, maar dat mag ook wel als je 5,5 miljoen bezoeken per maand hebt op je website.



Voor die indrukwekkende cijfers werkt Serena nonstop aan onder andere Beautylab.nl. Haar blog richt zich niet alleen op beauty, maar ook op interieur en food. "Ik vind niet één ding tof, zoals meerdere mensen. Ik schrijf ook graag over meerdere dingen waarin ik geïnteresseerd ben."

Mannen?

Voor mannen heeft Serena ook genoeg te bieden: "De recepten moet je checken zoals bijvoorbeeld Dr. Pepper kip en het reizen." Ze raad haar favoriete stedentrips aan, maar ook hoe je het best je koffer inpakt en een checklist voor je handbagage.

Ster advertentie
Ster advertentie