FunX

Cho, Gio & Keizer, Rochelle, Dio, Digitzz en Feis toegevoegd aan line up FunX Music Awards

  1. Newschevron right
  2. Cho, Gio & Keizer, Rochelle, Dio, Digitzz en Feis toegevoegd aan line up FunX Music Awards

Fernando maakte vanochtend in Start bekend dat Cho, Gio & Keizer, Rochelle, Feis, Digitzz en Dio ook live optreden tijdens de FunX Music Awards! Zij zullen net als Kenny B, Jayh en Broederliefde worden begeleid door de Xperience Band.

21-05-2015

De FunX Music Awards vinden op donderdag 21 mei 2015 plaats van 21.00 tot 22.30 uur. De Awards worden door de dj's uitgereikt in tien categorieën. De presentatie is in handen van FunX dj’s Shay en Fernando.

Live meekijken

FunX zendt de awardshow live uit, inclusief de preparty (vanaf 19.00 uur) en de Afterparty tot 23.00 uur met optredens van The Partysquad, Lady Bee en ChildsPlay. Jaimy en Riza ontvangen tijdens de liveshow genomineerden en winnaars in de FunX studio. Kijk je liever live mee met de awardshow? Dat kan dit jaar op FunX.nl, de FunX App, NPO.nl, 101TV, Open Rotterdam en Salto 1!

Stem & Win!

De tickets voor de FunX Music Awards kan je alleen winnen bij FunX door te stemmen op de genomineerden via FunX.nl/Awards (t/m 20 mei 12.00 uur) en/of mee te doen aan de winacties die de komende twee weken plaatsvinden in verschillende FunX shows.

Vorig jaar zag het er zo uit:

Ster advertentie
Ster advertentie