FunX

Kenny B doet duetje met zoon Allany

  1. Newschevron right
  2. Kenny B doet duetje met zoon Allany

“Ala lobi FunX luisteraars. Ik hou van jullie! Blessed love massive!”. Zo, dat moest er vanmorgen even uit bij Kenny B. Hij was te gast bij Fernando met zijn zoon Allany, die ook muziek maakt. De Parijs-zanger, die drie keer genomineerd is voor de FunX Music Awards, releast 15 mei zijn album ‘Kenny B’ in een uitverkochte Melkweg. Maar er is meer leuk nieuws. Kenny’s ‘Jij Bent De Liefde’, die ook op z’n album staat, wordt de nieuwe single van Guus Meeuwis. Daarnaast treden ze binnenkort samen op. “Ik vind het leuk dat hij er iets mee gaat doen. Ik heb veel bewondering voor hem als zanger.”Duetje, ja..nee..ja? Voorlopig heeft Kenny nog geen duetten met andere zangers in Nederland voor ogen. Maar in Start zong de populaire zanger wel twee duetjes met zoon Allany. Eén daarvan is een eigen track van Allany en de andere is natuurlijk Parijs.


“Als ik muziek maak, maak ik dat niet met mijn vader in gedachten. Tuurlijk vraag ik wel wat hij ervan vindt, maar ik maak zoveel mogelijk mijn eigen ding. Ik zou niet iets uitbrengen waar mijn vader niet achter staat”, vertelde Allany. Kenny voegde eraan toe dat er toch wel een groot verschil zit tussen vader en zoon qua muziek. “M’n zoon maakt alle muziek zelf en ik zing alleen maar. Soms heb ik wel zoiets van deze moet je aan papa geven”, zei de Surinaamse zanger lachend.

Nieuw album?

De release van het Kenny B album is nog niet eens voorbij en er zijn alweer plannen voor een nieuwe. “In m’n hoofd ben ik allang bezig met een nieuw album, waar misschien drie à vier nummers op staan.”

Met deze prank werd Kenny B verrast met zijn nominatie voor de FunX Music Awards

Ster advertentie
Ster advertentie