STER Advertentie
STER Advertentie

Wat kan Nederland leren van Bouterse?

Wat kan Nederland leren van Bouterse?

Maandag 25 mei 2015 - 15:48 uur

Wat kunnen Nederlandse politici leren van de Surinaamse president Desi Bouterse? Wat is er zo anders aan de Surinaamse manier van campagne voeren? En geeft iemand in Suriname eigenlijk nog om de verhalen over drugshandel of de decembermoorden? Zarayda vroeg het allemaal in het CritiX Café aan journaliste Nina Jurna die de docuserie 'Suriname, 5 jaar later' maakte voor de NTR.

Voorbeeld Allochtoon


George Arakel is het grote brein achter het succesvolle platform Voorbeeld Allochtoon. Daar heeft hij nu een boek aan toegevoegd met een titel die je waarschijnlijk al zag aankomen: Voorbeeld Allochtoon. Daarin combineert George succesverhalen van allochtonen, zodat andere allochtonen zich ook herkennen in dilemma's die je als allochtoon moet overwinnen.Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.24247-wat-kan-nederland-leren-van-bouterse"}