FunX

DJ Dyna werkt weer: "Anderhalve week rusten is pas killing!"

  1. Newschevron right
  2. DJ Dyna werkt weer: "Anderhalve week rusten is pas killing!"

DJ Dyna liet ons vlak voor de FunX Music Awards schrikken toen hij knock out ging en in het ziekenhuis belandde. Gelukkig is hij weer helemaal terug, onder andere met de nieuwe single 'Turn It Up' met Leftside. De nieuwe track van DJ Dyna ging vanochtend in première bij FunX.

Mijn schuld

"Ik ging knock out door mijn eigen schuld," zei Dyna vanochtend in de ochtendshow bij Fernando. "Ik nam mijn gezondheid niet serieus. Ik bleef werken en op een gegeven moment trok mijn lichaam aan de noodrem. Ongeveer een jaar geleden, ben ik ook knock-out gegaan op een festival. Ik kreeg toen medicijnen, maar die heb ik nooit ingenomen."

Killing

Dyna moest uiteindelijk drie weken verplicht rusten en vertelde in Start dat hij het anderhalve week volhield in huis, waarvan een paar dagen zonder smartphone en laptop. "Ik hou van hangen op de bank met een filmpje, maar anderhalve week was killing!"

SeXed Up komt eraan!

DJ Dyna zat er heel erg mee dat hij met Sexed Up in de HMH één van zijn grootste concerten moest afzeggen: "Mensen die kaarten hebben gekocht krijgen allemaal hun geld terug. Een nieuwe Sexed Up komt eraan. 28 juni doen we een nieuwe kickoff in beachclub Vroeger en vanaf daar gaan we weer bouwen richting een Sexed Up in de Heineiken Music Hall," zei Dyna bij FunX. Opbouwen deed hij ook vanochtend in Start met een Mini Mix van tien minuten!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Hoe het allemaal begon

DJ Dyna was al op jonge leeftijd muzikaal, speelde percussie en drum in een schoolband, maar had nooit verwacht dat hij dj zou worden. "Het begon allemaal in een videotheek. De eigenaar was een dj. Op zijn draaitafels begon ik te draaien. En mijn eerste mix was nog best oké!"

Mercedes motivatie

Talent was geen probleem voor Dyna, maar zijn school leed er altijd onder. "Ik herinner me nog goed dat het zondag was om 14.00 uur 's middags. Ik was toen gestopt met school. Mijn vader stormde mijn kamer in, gooide de dekens eraf en begon me te trappen. Hij schreeuwde "Wat wil je maken van je leven!? Als je straks een vriendin hebt, denk je dan dat ik geld ga geven zodat je je vriendin kunt verzorgen!" Toen mijn vader zei "Hoe denk je ooit een Mercedes te kopen?", werd ik wakker geschud. Mijn ouders waren het niet altijd eens met mijn keuzes, maar hebben mij altijd gesteund."

Chuckie vs School

Een van de grootste maar ook tofste stoorzenders van Dyna was Chuckie. "Ik heb veel geleerd door te kijken naar Chuckie. Hij is ook één van de redenen dat ik niet meer naar school ging. Hij woonde precies tussen mijn school en mijn huis in. Hij smste me soms om acht uur half negen de vraag of ik langskwam. Wat kies je school of Chuckie? De keuze was snel gemaakt. Ik eindigde altijd bij Chuckie thuis. Hij heeft me van alles laten zien, veel samen gedaan, draaitafels gepakt. Alles man."

Ster advertentie
Ster advertentie