FunX

Zangeres Sarah-Jane bewijst ongelijk KNO-arts

  1. Newschevron right
  2. Zangeres Sarah-Jane bewijst ongelijk KNO-arts

Sarah-Jane's droom is uitgekomen! De zangeres mag deze week gewoon een dik uur optreden tijdens North Sea Jazz festival. "Als klein meisje keek ik al naar tv en droomde ik ervan om een keer daar te mogen staan tussen al die grote namen en nu... it's finally happening!", zei ze vanmorgen in Start. Ze staat tussen andere grootheden in de line-up waaronder D'Angelo, Lionel Richie en Mary J Blige.

"Ik moet ietsje harder werken om geluid te produceren"

Slecht nieuws
De weg naar North Sea ging niet zonder horten en stoten. Toen Sarah ooit besloot om zich compleet te focussen op haar muzikale carrière, kreeg ze vreselijk nieuws te horen van een KNO-arts. Hij zei dat dat een professionele zangcarrière er niet in zit door een afwijking aan haar stembanden; ze sluiten namelijk niet goed. "Ik moet ietsje harder werken om geluid te produceren," zei de zangeres.

Vooral doorgaan
Ze vond dit natuurlijk best heftig om te horen. "Ik was ook best wel down nadat hij dat had gezegd. Maar de dag erna stond ik op en had ik zo sterk het gevoel om hem te gaan bewijzen dat ik dat wel kan. Hierdoor ben ik gewoon doorgegaan en uiteindelijk staan we morgen op North Sea," vertelde Sarah-Jane. Ze heeft zichzelf uiteindelijk een techniek aangeleerd waardoor ze het gewoon wel kan.

Parijs performance
Zo zie je maar, met hard werken kan je een heel eind komen! Sarah zong vanmorgen overigens ook een alternatieve versie van Kenny B's megahit Parijs. Check hieronder zelf hoe het klinkt!

Ster advertentie
Ster advertentie