FunX

FunX presents Dope Boy Fresh Tour met Broederliefde, SBMG & D-Double

  1. Newschevron right
  2. FunX presents Dope Boy Fresh Tour met Broederliefde, SBMG & D-Double

Broederliefde en SBMG komen in het najaar met de FunX presents Dope Boy Fresh Tour onder andere langs in Amsterdam en Utrecht. De voorverkoop van de gigs met D-Double in het voorprogramma is zojuist begonnen!

Broederliefde en SBMG werkten in het verleden al eerder samen op de straathit 'Domme Jongens'. Dat was nog voordat Labanta en Oeh Na Na grote hits werden in Nederland. Vele optredens, miljoenen views en een aantal grote hits verder gaan ze samen touren langs onder andere Amsterdam en Utrecht.

In FunX Start belde Maarten met Jerr van Broederliefde over hun nieuwste track met SBMG: Hard Work Pays Off. Aanstaande vrijdag is de gloednieuwe track officieel op iTunes en Spotify te vinden. De videoclip hiervan wordt vandaag opgenomen in Rotterdam en komt volgende week uit.

FunX presents Dope Boy Fresh Tour met Broederliefde, SBMG en D-Double

09.10 Grenswerk Venlo

17.10 De Piek Vlissingen

21.10 Simplon Groningen

23.10 Bibelot Dordrecht

29.10 Tolhuistuin Amsterdam

30.10 Manifesto Hoorn

07.11 Patronaat Haarlem

12.11 Gebr. de Nobel Leiden

13.11 Tivoli de Helling Utrecht

D-Double

The Next MC winnaar D-Double, die ook onderdeel uitmaakt van New Wave, opent de optredens van Broederliefde en SBMG. Ook hij werkte in het verleden al met beide hiphopformaties, onder andere op de straathit Young Belegen. Eind vorig jaar releast hij de EP Jong, Wild en Roekeloos.

Ster advertentie
Ster advertentie