FunX

Murda heeft Turkse track klaarliggen voor eventuele featuring met Sezen Aksu

  1. Newschevron right
  2. Murda heeft Turkse track klaarliggen voor eventuele featuring met Sezen Aksu

Murda doet z'n best! Vooral met rappen in het Turks. Back to his roots! Je kent hem van onder andere 'We Doen Ons Best', maar hij heeft een aantal Turkse tracks klaarliggen. En dat is iets heel nieuws voor Murda. Vanmorgen vertelde de rapper meer erover in FunX Start.

"Ik had nog nooit een poging gedaan om in het Turks te rappen." Maar toen hij er eenmaal aan begon, kon Murda niet meer stoppen. Inmiddels heeft de rapper al ee aantal Turkse tracks klaarliggen. Maar hij wilt het groots aanpakken, dus een featuring met de bekende Turkse zangeres Sezen Aksu zou niet mis zijn. "Ik heb al een Turks nummer klaarliggen voor een duet met Sezen Aksu." Of het gaat lukken, is een andere vraag. Maar hij zit er in ieder geval achteraan!

Nieuwe stijl

Hoewel er wel genoeg Turkse rappers zijn, wil Murda een hele andere stijl van Turkse rap introduceren. "Er bestaat geen Turkse autotune rap." Para is de eerste officiële Turkse track van Murda. "Ik zeg: waar is mijn geld? Ineens was ik er, maar waar de fuck is mijn geld."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Switch: Frans- en Nederlandstalig

Murda is pas terug van een schrijverskamp in Oosterhout. Daar was hij twee weken bezig aan onder andere een nieuw album. "Het album is gemaakt en komt er binnenkort aan. Shit is crazy." Ook heeft hij samen met Cartierz en Mafe een track opgenomen waarbij zij in het Frans zingen en Murda in het Nederlands rapt.

Turkije altijd #1!

Los van muziek, besprak Fernando natuurlijk nog even het feit dat Turkije door is naar de Europese kampioenschappen voetbal in Frankrijk.

Ster advertentie
Ster advertentie