STER Advertentie
STER Advertentie

Murda heeft Turkse track klaarliggen voor eventuele featuring met Sezen Aksu

Murda heeft Turkse track klaarliggen voor eventuele featuring met Sezen Aksu

Woensdag 14 oktober 2015 - 12:21 uur

|

Door:

Kavita

Murda doet z'n best! Vooral met rappen in het Turks. Back to his roots! Je kent hem van onder andere 'We Doen Ons Best', maar hij heeft een aantal Turkse tracks klaarliggen. En dat is iets heel nieuws voor Murda. Vanmorgen vertelde de rapper meer erover in FunX Start.

"Ik had nog nooit een poging gedaan om in het Turks te rappen." Maar toen hij er eenmaal aan begon, kon Murda niet meer stoppen. Inmiddels heeft de rapper al ee aantal Turkse tracks klaarliggen. Maar hij wilt het groots aanpakken, dus een featuring met de bekende Turkse zangeres Sezen Aksu zou niet mis zijn. "Ik heb al een Turks nummer klaarliggen voor een duet met Sezen Aksu." Of het gaat lukken, is een andere vraag. Maar hij zit er in ieder geval achteraan!

Nieuwe stijl

Hoewel er wel genoeg Turkse rappers zijn, wil Murda een hele andere stijl van Turkse rap introduceren. "Er bestaat geen Turkse autotune rap." Para is de eerste officiële Turkse track van Murda. "Ik zeg: waar is mijn geld? Ineens was ik er, maar waar de fuck is mijn geld."

Om deze song te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze song te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Switch: Frans- en Nederlandstalig

Murda is pas terug van een schrijverskamp in Oosterhout. Daar was hij twee weken bezig aan onder andere een nieuw album. "Het album is gemaakt en komt er binnenkort aan. Shit is crazy." Ook heeft hij samen met Cartierz en Mafe een track opgenomen waarbij zij in het Frans zingen en Murda in het Nederlands rapt.

Turkije altijd #1!

Los van muziek, besprak Fernando natuurlijk nog even het feit dat Turkije door is naar de Europese kampioenschappen voetbal in Frankrijk.

Populair op FunX.nl

  • Zus van overleden Fabienne (Over Mijn Lijk): "Ik mis haar positiviteit"

  • Moeder betaalt bruiloft dochter, laat zich bezwangeren door bruidegom

  • Famke Louise werkt samen met Afro Bros op 'Sexy Loca'

  • JoeyAK verdacht van ontvoering

  • In beslag genomen designeritems steeds vaker online geveild: hoe zit dat?

  • Jeroen van 'Over Mijn Lijk' is ongeneeslijk ziek: "Ik maak er het beste van"