FunX

BAAS Jörgen Raymann is "smooth als een motherf*cker"

  1. Newschevron right
  2. BAAS Jörgen Raymann is "smooth als een motherf*cker"

Jörgen Raymann keert vrijdagavond om 22.25 uur terug op NPO1 met zijn nieuwe programma BAAS! Daarin wordt hij bijgestaan door je eigen FunX-dj Shay Kreuger en de jonge, talentvolle cabaretiers: Soundos El Ahmadi, Pieter Derks, Nabil Aoulad Ayad en Rayen Panday!

BAAS

In BAAS brengt Jörgen Raymann meer liefde in Nederland door mensen aan elkaar te koppelen: "We hebben een Tinder-achtige manier bedacht," vertelde hij bij Fernando in Start. Wil jij meedoen? Dat kan want ze zoeken nog singles. Stuur #BAAS in een Appje naar de FunX App, zodat Fernando je gegevens kan doorsturen naar Jörgen Raymann.

Smooth als MTF'er

Het daten is één van de vele BAAS-items waar Jörgen erg goed in is. De vrouw met wie hij 28 jaar geleden zijn eerste date had, heeft hem daarna nooit meer verlaten: "Ik was smooth als een motherfucker," vertelde Jörgen vanochtend aan Fernando. "Onze eerste date was op de Kruiskade en ik heb een bami en een rode Fernandes gedeeld. Ik was student en had geen geld, dus gingen we eten bij de afhaalchinees. We zijn nu 28 jaar verder en nog steeds met dezelfde vrouw, dus blijkbaar heb ik het goed gedaan!"

Ster advertentie
Ster advertentie