STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Waar gaat Beyoncé's Formation over? Shay en Sylvana vertellen het bij DWDD

VIDEO: Waar gaat Beyoncés Formation over? Shay en Sylvana vertellen het bij DWDD

Maandag 8 februari 2016 - 19:54 uur

|

Door:

Nizar

Beyoncé maakt met haar nieuwe track Formation duidelijk een statement. Ze is trots op haar black roots en ze spreekt onder andere haar steun uit voor de Black Lives Matter Movement, de beweging die zich inzet tegen (politie)geweld jegens zwarte Amerikanen.

Super Bowl

In Amerika wordt nog flink nagepraat over Beyoncé's optreden tijdens de Super Bowl van afgelopen nacht. Daarbij was ze gekleed in een Michael Jackson-jasje en formeerde ze met haar danseressen de letter X, een verwijzing naar Malcom X.

Shay

Onze eigen Shay was vanavond samen met Sylvana Simons te gast bij De Wereld Draait Door om haar licht te laten schijnen op Formation.

"Queen B laat zich van haar sterkste kant zien. Ze grijpt verschrikkelijke issues die op dit moment spelen op een creatieve, artistieke en krachtige manier aan. Ze gebruikt daarbij haar hele platform en alle skills die ze heeft. Prachtig!", aldus Shay.

Bekijk hier het hele gesprek:

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

Populair op FunX.nl

  • Fataal ongeluk Den Haag: een van hen zou dit weekend trouwen

  • Moslima gaat viraal met selfie bij anti-islamdemonstratie

  • 24-jarige Manuel wint jackpot van 769 miljoen dollar

  • 5 feesten waar je gratis heen kunt gaan op Koningsdag

  • Rapper YNW Melly kan de doodstraf krijgen

  • Diddy over hoe overlijden Kim zijn leven beïnvloedde: "Mijn kinderen komen nu voor alles"

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.26701-video-waar-gaat-beyonce-s-formation-over-shay-en-sylvana-vertellen-het-bij-dwdd"}