STER Advertentie
STER Advertentie

VIDEO: Waar gaat Beyoncé's Formation over? Shay en Sylvana vertellen het bij DWDD

VIDEO: Waar gaat Beyoncés Formation over? Shay en Sylvana vertellen het bij DWDD

Maandag 8 februari 2016 - 19:54 uur

|

Door:

Nizar

Beyoncé maakt met haar nieuwe track Formation duidelijk een statement. Ze is trots op haar black roots en ze spreekt onder andere haar steun uit voor de Black Lives Matter Movement, de beweging die zich inzet tegen (politie)geweld jegens zwarte Amerikanen.

Super Bowl

In Amerika wordt nog flink nagepraat over Beyoncé's optreden tijdens de Super Bowl van afgelopen nacht. Daarbij was ze gekleed in een Michael Jackson-jasje en formeerde ze met haar danseressen de letter X, een verwijzing naar Malcom X.

Shay

Onze eigen Shay was vanavond samen met Sylvana Simons te gast bij De Wereld Draait Door om haar licht te laten schijnen op Formation.

"Queen B laat zich van haar sterkste kant zien. Ze grijpt verschrikkelijke issues die op dit moment spelen op een creatieve, artistieke en krachtige manier aan. Ze gebruikt daarbij haar hele platform en alle skills die ze heeft. Prachtig!", aldus Shay.

Bekijk hier het hele gesprek:

Populair op FunX.nl

  • Dit is hoeveel geld WOO HAH-bezoekers uitgeven

  • Schokkend: Doden bij attractie die op hoge snelheid crasht

  • Geblokkeerde 'te spannende clip' Famke Louise en Poke nu tóch online

  • Dit zijn de 5 grootste trends van WOO HAH!

  • Beyoncé schittert tijdens Europese première 'The Lion King'

  • Na oproep voor Area 51-bestorming nu ook DUO aan de beurt

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.26701-video-waar-gaat-beyonce-s-formation-over-shay-en-sylvana-vertellen-het-bij-dwdd"}