FunX

Pas ontdekt model poseert voor nieuwe kledinglijn van 'Belgische topartiest'

  1. Newschevron right
  2. Pas ontdekt model poseert voor nieuwe kledinglijn van 'Belgische topartiest'

Precies een jaar geleden stonden modellen Yannick & Tom voor het eerst op de catwalk. Tijdens modellenwedstrijd The Model Convention zijn zij ontdekt door meerdere bureau. En sindsdien reizen zij af naar fashionwalhalla's als Milaan, lopen ze modeshows én binnenkort verschijnt een van hen wellicht in de nieuwe clip van 'een Belgische artiest'. Samen met modellenscout, Mariana Verkerk, waren zij vanmorgen te gast in Start.

Niet zo glamorous

Het leven van de jongensleven klinkt niet al te slecht, maar volgens hen is het beroep in het begin "niet zo glamorous". "Je gaat heel de stad rond en komt 's avonds laat gesloopt thuis. Dan lig je laat in je bed, mag je er weer vroeg uit de volgende dag om het nog een keer te doen. Bij castings en de merken zelf laat je je foto's zien, ze nemen een foto en je gaat weer weg. Daar sta je een uur voor in de rij. En dan hoop je iets te horen."

Maar al dat harde werk levert de nieuwe modellen wel leuk werk. Voor de nieuwe kledinglijn van een internationaal bekende artiest uit België, gaat Tom een shoot doen. Veel mocht hij er nog niet over kwijt, maar je kunt zelf gissen.

Ster advertentie
Ster advertentie