FunX

FunX On Tour komt naar je toe!

  1. Newschevron right
  2. FunX On Tour komt naar je toe!

FunX gaat de komende maanden samen met het Jongeren Informatie Punt (JIP) roadtrippen langs verschillende middelbare scholen in de vier grote steden: Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De old skool schoolbus van het JIP en de FunX truck bezoeken wekelijks een aantal scholen om je te informeren, adviseren en te laten genieten van de dikste hits en dopeste challenges tijdens FunX On Tour.

Goodies & Challenges

De schoolbus van het JIP is tijdens de roadtrip omgetoverd tot bibliotheek/klaslokaal en zal tijdens de grote pauze op het schoolplein staan om jou te voorzien van alles wat je moet weten over verschillende thema’s zoals werk, seks, drugs, huisvesting en geld. Uit de FunX truck knallen ondertussen DJ mixen van o.a. Moradzo, Dyna, Lady Bee, D-Rashid en Superior. Ook maak je kans op FunX goodies tijdens de exclusieve FunX challenges!

Meld je school aan!

Wil je dat we ook langskomen op jouw school? Stuur dan een mailtje naar redactie@funx.nl met als onderwerp ‘FunX Scholentour’.

FunX On Tour in Rotterdam

Dinsdag 15 maart

11.00 - 13.00 uur Roncalli Mavo en het Thorbecke Lyceum in de Tattistraat in Rotterdam Alexander.
13.30 - 15.30 uur Zadkine, Einstein en Penta, Campusplein 8 in Hoogvliet.

Woensdag 16 maart

12.20 - 12.50 uur Cosmicus College in de Witte Hertstraat 1 in Rotterdam.
13.00 - 13.30 uur Carré College op de Beukelsdijk 145 in Rotterdam

Vrijdag 18 maart

11.30 – 13.00 uur Zadkine, Zuiderpark College en het St. Montfort ter hoogte van de Jan Ligthartstraat 250 in Rotterdam.

Ster advertentie
Ster advertentie