STER Advertentie
STER Advertentie

Touzani heeft oplossing voor de 'lastige Marokkanen' van Johan Derksen

Touzani heeft oplossing voor de lastige Marokkanen van Johan Derksen

Dinsdag 12 april 2016 - 10:01 uur

|

Door:

Burç

Freestylekoning Soufiane Touzani reageerde vanochtend in Start op de harde uitspraken van Johan Derksen over Marokkaanse voetballers. De analyticus zegt dat veel amateurclubs 'naar de klote' zijn gegaan, omdat er veel Marokkaanse gezinnen in de buurt van de club wonen.

Lastige mocro's

Touzani zegt dat Johan Derksen een punt heeft: "Marokkaanse jongens zijn over het algemeen lastig. Dat wil ik echter niet negatief of slecht noemen. Dat is een overwinningsmentaliteit. Johan Derksen heeft ergens een punt, maar hij komt niet met een oplossing."

oplossing

De oplossing heeft Touzani zelf overigens wel: "Zet mensen neer die meer feeling hebben met die jongens bij die club en je gaat vanzelf zien dat je daar meer plezier aan gaat beleven," aldus Touzani. Als voorbeeld noemt hij de terugkeer van Davids bij Ajax. Wat Touzani overigens echt niet begreep aan de uitspraken van Johan Derksen was dat gedeelte over Marokkanen die douchen met een onderbroek in plaats van naakt. Ook FunX-dj Fernando snapte dat niet: "Ik ga na het sporten gewoon thuis douchen hoor!"

Samen

De oplossing van Johan Derksen, minder Marokkaanse jongens bij een club, gaat niet op voor Touzani. Je moet het volgens de vlogger met z'n allen doen: "Een mooie oplossing is zorgen dat we samen iets moois neerzetten en die overwinningsmentaliteit ombouwen naar iets professioneels en positiefs." 

'Touzani: "Lastige Marokkaanse jongens = winnaarsmentaliteit"'

Populair op FunX.nl

  • Jennifer Lopez maakt Jimmy Fallon af in TikTok Challenge

  • Zangeres Shirma Rouse is 50 kilo afgevallen

  • Nieuw seizoen ‘Een Huis Vol’ showt grote gezinnen in quarantaine

  • Iran in rep en roer door eerwraakmoord op 14-jarig meisje

  • Snitchen voor geld, of niet? Zo werkt een anonieme tiplijn

  • Woede in VS na dood George Floyd door onnodig gewelddadige arrestatie