Naar homepage
FunX

Salome geeft 1 jaar gratis huur van Boef aan ouders: "Zij waren er voor mij in zware tijden"

bron: Privéfoto / ANP Kippa
  1. Newschevron right
  2. Salome geeft 1 jaar gratis huur van Boef aan ouders: "Zij waren er voor mij in zware tijden"

Boef en ondernemer Vasco Rouw maakten afgelopen week bekend dat zij een jaar lang de huur of hypotheek gaan betalen van een random persoon. Het zijn zware tijden, dus veel mensen kunnen wel wat liefdadigheid gebruiken. Salome was uiteindelijk de gelukkige winnares. Tannaz sprak haar in 7/11.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Veel steun aan cursus

Om kans te maken op de prijs, moesten mensen zich inschrijven voor een gratis 10-daagse cursus. Een cursus die voor Salome ook daadwerkelijk het verschil kan maken in haar leven, aangezien zij last heeft van depressie en suïcidale gedachten. "De cursus gaat heel erg over mindset", vertelt Salome. "Dat is wel een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt om succes te bereiken. Je hebt ook vooral jezelf nodig. Om iets te bereiken, moet je eerst van jezelf leren houden."

Huur voor ouders

Salome werd uiteindelijk uitgekozen en door Vasco opgebeld met het geweldige nieuws. "Dat meen je niet", reageerde Salome huilend. Ze besloot de liefdadigheid zelf weer door te geven aan iemand anders. Salome wilde het geld namelijk niet zelf hebben, maar aan haar ouders geven. Dat om hen te bedanken voor alles wat zij voor haar hebben betekend.

Quote

"Ik heb een hele zware periode achter de rug. Nog steeds heb ik het best wel moeilijk. Mijn ouders zijn er altijd voor me geweest. Met dit gebaar wil ik hen laten zien hoeveel ik om hen geef."

Salome

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Zelfmoordpreventie

Denk je aan zelfmoord of maak je je zorgen om iemand anders? Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via 113.nl, bel 113 of via het gratis nummer 0800-0113.

Hulp bij depressie

Heb jij last van een depressie of andere psychische problemen? Het is heel belangrijk om hierover te praten. Neem contact op met Mind Korrelatie. Zij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 en 18.00 bereikbaar via 0900-1450 of mindkorrelatie.nl (chat, WhatsAap en mail) voor advies en hulp.

Ster advertentie
Ster advertentie