FunX

SuperSongdag-kandidaat Deanne naar huis

  1. Newschevron right
  2. SuperSongdag-kandidaat Deanne naar huis

Nivi, Deanna en de jongens van Twice maakten het niet makkelijk voor zichzelf. Afgelopen SuperSongDag met Jaimy en Riza hadden zij de opdracht een track te coveren van niemand minder dan hoofdjurylid Jayh Jawson. Nivi koos voor 'Ik heb je', een nummer waarvan Jayh zelf ook gaat zweten. "Het is echt een lastige track." Na drie covers gehoord te ging de eindstand tussen Nivi en Deanne. Uiteindelijk stuurden Jayh en gastjurylid Glenn Faria (MC Fit) helaas Deanne naar huis.

Twice - Claimen

Jayh was niet helemaal gecharmeerd van zijn accentje dat de jongens probeerden na te doen. "Maar ze kwamen voorbereid en dat is een stukje professionaliteit." Glenn Faria: "Je voelt het als een artiest komt binnenlopen. Deze mannen kwamen met een squad, de focus klopte, jullie staan op de juiste manier bij de mic. En dan heb je bij mij sowieso al een puntje."

Nivi - Ik heb je

Nivi koos een heel moeilijk nummer uit en dan kom je net minder goed uit de verf. Ondanks dat het niet veel scheelde, gaat hij door prestaties van de vorige weken door naar de volgende ronde.

Deanne - Blijf hangen

Jayh: "Deanne had het moeilijker, omdat zij rekening moest houden met een mannelijke stem, maar er staat wel een vrouwelijke stem op het nummer. Dus dat smoesje gaat niet op." Maar volgens dj Riza is iedereen ervan overtuigd dat we nog veel van haar gaan horen.

Ster advertentie
Ster advertentie