STER Advertentie
STER Advertentie

Hef: "Mijn nieuwe boxerlijn is pas het begin"

Hef: "Mijn nieuwe boxerlijn is pas het begin"

Donderdag 16 juni 2016 - 10:56 uur

"Ik wil lopen in m'n jockie, vind me in Rotterdam." Die lines spitte Hef al in 2009 op zijn album Hefvermogen, maar in 2016 is de kans groot dat de rapper ook anderen met deze gedachte gaat inspireren. Zijn nieuwe boxerlijn met broekzak (pockies) lijken op korte broeken. Donderdagmorgen zat hij bij Fernando in de studio die er al van overtuigd is: "Als ik alles erin kwijt kan, vergeet ik mij broek gewoon en loop ik de stad in, zelfs de club."  

De nieuwe richting die de artiest uit Hoogvliet is ingeslagen, stopt niet bij ondergoed. 

Hef: "Ik weet goed wat mensen willen wat muziek betreft. En ik ga nu proberen mensen op andere manier te serveren. Hiphop is een lifestyle. En daar komen kleren bij kijken, wat je eet, waar je slaapt. En daar zijn allerlei mogelijkheden voor ondernemerschap." 

Om deze song te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vieze strings

Hef kwam natuurlijk de studio niet uit, zonder de gevreesde vragen uit Nando's Ballenbak te beantwoorden. Wanneer is er voor het laatst een string achtergelaten in zijn auto? Check het hieronder.

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.28166-hef-mijn-nieuwe-boxerlijn-is-pas-het-begin"}