STER Advertentie
STER Advertentie

"Je ziet het aan een man als hij vreemdgaat, vrouwen voelen dat"

"Je ziet het aan een man als hij vreemdgaat, vrouwen voelen dat"

Donderdag 30 juni 2016 - 14:12 uur

|

Door:

Kavita

"Je weet tegenwoordig niet meer wat je hebt aan elkaar." Voor FunX-luisteraar Joffrey is trouw zijn in een relatie de normaalste zaak van de wereld. Dat liet hij weten bij Morad & Shay. Zij discussieerden met hun luisteraars over de stelling 'trouw zijn is niet van deze tijd'.

Joffrey vindt dat mensen die kiezen voor een open relatie, het lekker zelf moeten weten. "Maar op het moment dat je partner in de veronderstelling is dat je loyaal bent, en je gaat buiten langs, dan is dat gewoon een no go."

Je weet waarmee je gaat

Luisteraar Kim heeft een iets ingewikkeldere mening. "Tegenwoordig heeft iedereen een buitenvrouw of man, het is tegenwoordig normaal. Het ligt eraan of ik het voor mezelf oké vind." Haar theorie: ze heeft er geen moeite mee als zij zelf de buitenvrouw is. Als ze in een relatie zou zitten en haar man heeft een buitenvrouw, dan is het een ander verhaal. "Ik zou hem slaan als ik erachter kom."

Tegelijkertijd is Kim nogal zelfverzekerd over of het haar überhaupt zou overkomen. "Je kent je man, je weet waarmee je gaat. Je ziet aan een man of hij vreemdgaat. Vrouwen voelen dat."

'Generation What: trouw zijn'

Populair op FunX.nl

  • Nieuwe maatregelen kabinet: 'Horeca om 01.00 dicht, maximaal 50 man erin'

  • Dit zijn de winnaars van de FunX Music Awards 2020

  • Akwasi ontvangt speciale Power Award voor zijn inzet voor Black Lives Matter

  • Cardi B en Offset gaan scheiden

  • NS komt met nachttrein van Nederland naar Oostenrijk en Zwitserland

  • Kendall Jenner: "Niemand weet dat ik een stoner ben"