STER Advertentie
STER Advertentie

Opdringerige exen: waarom blijven ze stalken?

Opdringerige exen: waarom blijven ze stalken?

Donderdag 21 juli 2016 - 12:15 uur

|

Door:

Kavita

Narcisten en psychopaten blijven graag bevriend met hun exen. Het is een harde conclusie uit een recent onderzoek. Morad & Shay belden daarover met relatiedeskundige Monique Young, want is dat echt zo? 

Verradelijk

Het is vooral verradelijk. Het feit dat je ex weer aanklopt, wil niet per se zeggen dat hij of zij je terug wil. Soms gaat het alleen om die 'chase'. Als ze je weer even hebben, word je al snel daarna weer gedumpt.

"Ze gaan net zo lang door tot ze krijgen wat ze willen. Hiermee streel je het ego van een psychopaat of narcist." En dat terwijl je in de waan bent dat jouw ego gestreeld wordt om het feit dat je ex weer contact met je zoekt. NOT!

"Ze halen alles uit de kast, je zou er zo in kunnen tuinen."

Los van 'the chase', laten exen ook vaak weer van zich horen vanwege herkenning. "Ze gaan altijd weer op zoek naar diegene bij wie ze weten wat ze kunnen verwachten." 

Skuif!

Vrienden blijven terwijl er nog seksuele spanning, haat en/of liefde is? Skuuuurt! Als het aan Moniek ligt, moet je dat niet in je hoofd halen.

"Daar breng je jezelf alleen maar mee in de problemen, want je gaat elkaar toch missen op een bepaalde manier. Als er gevoelens van pijn of passie zijn, dan weet ik dat het gewoon beter is dat je niet meer met elkaar omgaat."

Leef je bijna als broer en zus met elkaar, is de spanning er vanaf en ga je dan uit elkaar? In dat geval is vrienden blijven met je ex toch niet zo problematisch. 

Gekke ex-verhalen

FunX-luisteraars weten blijkbaar alles van gekke exen. Hieronder kan je zien welke sappige verhalen er binnenkwamen via de FunX App. Klik op de afbeelding om het te vergroten.

"Mijn ex en ik waren 7 jaar samen. Nu heeft hij een nieuwe vriendin, maar ik zie hem nog regelmatig. Ben dus de side chick geworden van m'n ex, maar de sex is amazing so who cares."

exen1

'Opdringerige exen: waarom blijven ze stalken?'

Populair op FunX.nl

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Halima beschuldigt uitzendbureau van discriminatie: "Voor mij was hij niet beschikbaar, maar voor Tessa wel"

  • OM: 'JoeyAK goot kokend water in nek van ontvoerde vrouw'

  • Bill Gates bouwt zeven fabrieken voor coronavaccin

  • Stel in India noemt pasgeboren tweeling Corona en Covid