FunX

FunX vrijdag en zaterdag live bij Rotterdam Unlimited

  1. Newschevron right
  2. FunX vrijdag en zaterdag live bij Rotterdam Unlimited

Tijdens Rotterdam Unlimited staat de stad dit weekend weer op zijn kop. Verwacht de Battle of Drums, optredens van veel artiesten middenin de stad en natuurlijk de Zomercarnaval parade.

FunX is er vrijdag 29 en 30 juli live bij! Jouw favoriete radiostation staat op de Coolsingel om je op de hoogte te houden van het meest kleurrijke feest van Rotterdam.

battle of drums

Op vrijdag tussen 19:00 en 24:00 uur hoor je Q-Bah en Jaimy live vanaf de Battle of Drums. De drie finalisten gaan de strijd om de Golden Drum met elkaar aan.

Shay praat de avond op het Hofplein aan elkaar. Met optredens van: Jonna Fraser, Kuenta I Tambu, Keizer en Queen Zomercarnaval!

zomercarnaval

Op zaterdag gaat het los tijdens het Zomercarnaval. Ook FunX feest mij tijdens de parade met een eigen praalwagen. FunX Dj's Moradzo, Tim Beumers, Q-Bah, Superior, Violatorz en Franck & Lorenzo en Don James zorgen voor de lekkerste beats.

Tussen 13:00 en 19:00 knallen Dulci en Morad & Shay live door je radiospeakers met interviews met de aanwezige artiesten zoals Gentleman en F1rstman.

Zorg dat je er niks van mist en volg ons op Snapchat (funxfm), Instagram, Facebook Live en Twitter.

Ster advertentie
Ster advertentie