FunX

Ismail Ilgün over Top Notch: ''Er gaan mooie dingen aankomen!''

  1. Newschevron right
  2. Ismail Ilgün over Top Notch: ''Er gaan mooie dingen aankomen!''

Ismail Ilgün heeft net een contract getekend bij TopNotch. Toch ging het een tijdje minder lekker met Ismail, vooral door alle negatieve berichtgeving in de media. Morad & Shay waren benieuwd hoe het nu met de jonge vlogger gaat en nodigden hem uit in de FunX-studio.

Haat

Ismail Ilgün heeft heel erg veel shit over zich heen gekregen en kreeg te maken met veel haatreacties. Ergens begrijpt hij wel waar die reacties vandaan komen.

''Veel mensen oordelen zonder dat ze iemand kennen. De media lieten slechts een paar fragmenten van ons zien. Dan snap ik wel dat Nederland ons gaat haten. Ze weten verder totaal niet wie we zijn en wat we doen.''

spijt

De fragmenten waar iedereen zo kwaad om werd, kwamen uit één van zijn eerste vlogs. Hij besefte toen nog niet zo goed dat hij een voorbeeld was voor kinderen. Hij geeft toe dat hij fouten heeft gemaakt, maar het was niet zo erg als de media deden geloven. De dingen die hij toont in zijn vlogs, gebeuren nu eenmaal. Hij heeft geen spijt van wat hij heeft gefilmd, wel van sommige dingen die hij heeft gezegd of gedaan.

''Ik heb de mug gemaakt, de media hebben de olifant gemaakt.''

Leren negeren

Kees de Koning ziet veel potentie in de jonge vlogger. Al voor alle commotie hadden de twee contact. Toen Ismail vrijkwam, besloot Kees hem te helpen om alles recht te zetten. Hij gaf tips en regelde Appa en Lijpe om hem te helpen dealen met de media. Wat hij daarvan heeft geleerd? ''Gewoon negeren.''

''Al help ik miljoen kinderen, mensen veranderen hun mening niet. Ik luister niet naar mensen die zeuren. Mensen mogen zeggen wat ze willen. Er zijn altijd haters.''

van de radar

Na Pauw was hij dan ook een tijd bewust van de radar. Nadat zijn vrijlating wilde hij terug naar Zaandam, maar dat mocht niet van de politie. De politie had alles afgepakt, waardoor hij geen video's meer kon maken. Kees de Koning kocht gelijk een nieuw cameraatje voor hem, zodat hij zo snel mogelijk weer verder kon met vloggen.

Toekomstplannen

Ismail blijft in de eerste plaats een 'hoodvlogger' en zal doorgaan met de vlogs die hij al maakte in zijn eigen buurt. Toch gaat hij ook kijken hoe het er in andere steden aan toe gaat. Hij wil met verschillende bekende personen meegaan naar de achterstandswijken waar zij vandaan komen en daar een documentaire over maken.

één vrouw

Ten slotte kon de nieuwsgierige Shay het natuurlijk niet laten om hem aan de tand te voelen over zijn liefdesleven. Daar kan hij duidelijk over zijn: Ismail is nog maagd en wil zijn tijd vooral niet verspillen aan vrouwen waarvan hij al weet dat hij er niet mee wil trouwen.

''Er is maar één vrouw in mijn leven en dat is mijn moeder.''

Ster advertentie
Ster advertentie