STER Advertentie
STER Advertentie

Rollàn, Hef & Josylvio ontvangen Gouden Plaat voor 'Mbongo'

Vrijdag 20 januari 2017 - 14:00 uur

|

Door:

Ginette

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Rollàn, Hef & Josylvio ontvingen een Gouden Plaat voor 'Mbongo' tijdens het Cloud 9 Music Writingcamp in Amsterdam. De plaat werd uitgereikt door Tim Beumers. Het was de eerste Gouden Plaat voor zowel Josylvio als Rollàn. 

Sowieso

De 22-jarige Rollàn werd geboren in Antwerpen en heeft Congolese roots. Hij is drietalig opgevoed, wat ook duidelijk te horen is in zijn muziek. Vandaag dropte hij zijn nieuwe single 'Sowieso'. Binnenkort komt ook zijn EP uit.

Ma3seb

Josylvio debuteerde met zijn album Ma3seb. De half-Egyptische, half-Nederlandse rapper werkte voor dit album met onder andere Sevn Alias, Lijpe, Cho, Adje en Hef. Op dit moment tourt hij met Hef door het land met 'De Vieze Ma3seb Toer'. In december werd Josylvio genomineerd voor een Edison Award

Ruman

Hef dropte net voor de kerst zijn EP 'Ruman', waarop onder anderen ook Josylvio te horen is. Dit is het vierde album van Hef. In 2009 bracht hij zijn debuutalbum 'Hefvermogen' uit en in 2012 kwam 'Papierwerk' uit, waarvoor hij verschillende State Awards ontving. Het album kwam binnen op nummer 1 in de iTunes album-hitlijsten. In 2015 kwam zijn album '13' uit. Voor Hef is dit niet de eerste Gouden Plaat. Hij ontving eerder al een Gouden Plaat voor de hit 'Mandela' met SBMG, Sevn Alias, Louis, D-Double en Lijpe.

'Mbongo' gemist? Beluister hem nu!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Bedrijf zoekt mensen die tegen betaling willen slapen

  • 'Huizenprijzen volgend jaar 2 procent omlaag'

  • Boef vertelt bij 'Andy in de Auto' over Selma Omari en zijn nieuwe album

  • Badr Hari helemaal ready voor nieuwe wedstrijd

  • Parijs krijgt drijvende bioscoop met elektrische bootjes

  • Danny (26) is chef-kok: "Ik ga vaak uit eten, maar heb ook een flinke spaarrekening"