FunX

10-jarige Merayo interviewt Sevn Alias: "Wil jij eigenlijk kinderen?"

  1. Newschevron right
  2. 10-jarige Merayo interviewt Sevn Alias: "Wil jij eigenlijk kinderen?"

Merayo stuurde FunX een berichtje dat hij graag de eerste kinderpresentator van FunX wilde worden. En de eerste artiest die hij wilde interviewen was Sevn Alias. Dat kon natuurlijk geregeld worden en dus mocht Merayo voor één dag op pad als jongste FunX-reporter ooit. Hij ging langs bij Sevn Alias en sprak hem over nieuwe muziek en stelde hem ook wat persoonlijke vragen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Nieuwe muziek

Reporter Merayo wilde graag weten hoe de nieuwste track van Sevn gaat heten. Sevn vertelt dat hij dat nog niet weet, maar dat hij wel een nieuwe EP af heeft. Deze heet 'Picasso'. Ook is hij samen met Rotterdam Airlines bezig aan het 'Gate 17' album.

rappen

Volgens Sevn word je een goede rapper door dichtbij jezelf te blijven: "Blijf muziek maken, blijf ontdekken, leer van mensen en dan vind je op een gegeven moment je eigen weg". Sevn begon zelf op zijn vijftiende met rappen. Het was toen nog niet serieus, maar dat is langzaam zo gegroeid. Zijn doel is om zichzelf elke keer te blijven overtreffen.

Rekening met kinderen

Voor veel kinderen is Sevn Alias een voorbeeld. Maar, houdt hij eigenlijk wel rekening met kinderen?

"Ik hou niet in elke track rekening met kinderen. Maar ik zorg wel dat als ik een album maak, dat er een liedje is dat kinderen kunnen luisteren zonder dat ze door hun ouders geschreeuwd worden."

Hij weet nog niet hoeveel en wanneer, maar Sevn hoopt zelf ook ooit kinderen te krijgen.

Ster advertentie
Ster advertentie