FunX

Mr. Probz over zijn nieuwe track en videoclip 'Till You're Loved'

  1. Newschevron right
  2. Mr. Probz over zijn nieuwe track en videoclip 'Till You're Loved'

Mr. Probz is terug met een nieuwe track! Vandaag dropte hij de track 'Till You're Loved' en de bijbehorende videoclip. In Start vertelde hij wat meer over het nummer en de clip.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

video

De video vertelt volgens Mr. Probz het verhaal van 'Till You're Loved'. Zelf is Mr. Probz niet te zien in de clip. Samen met de regisseur besprak hij zijn ideeën voor de clip en de regisseur is daarna zelf naar Thailand gegaan om de video te schieten. Met een geslaagd resultaat, volgens Mr. Probz.

"Ik vind zelf de video bijna half zo belangrijk als het nummer. Vooral bij deze track. Als je de video ziet, dan snap je de track nog beter."

live

Vanavond staat Mr. Probz op het podium in RTL Late Night om zijn nieuwe track voor het eerst live te doen. Zenuwachtig is hij niet echt, maar hij voelt wel een druk.

"Ik zet mezelf altijd heel erg onder druk, alles moet goed gaan."

compleet

Een week geleden zocht Fernando hem op in Amerika. Daar vertelde Mr. Probz al wat meer over de betekenis van de track. Het gaat over het gevoel van compleet zijn dat je hebt als je je leven met iemand deelt.

''Denk aan twee helften van een cirkel, plus en min, yin en yang, whatever. Je voelt wat het is als iets compleet is, je groeit doordat je met iemand bent. Je leeft pas als je liefde hebt gevoeld.''

liefde

Wie precies de inspiratie is geweest voor deze romantische track, daar is Mr. Probz nog geheimzinnig over. Dyantha probeerde erachter te komen of hij misschien zelf verliefd is. Maar dat laat hij liever nog even in het midden...

Ster advertentie
Ster advertentie