STER Advertentie
STER Advertentie

Armoowasright & Kwaaivines: "Alles wat we doen explodeert"

Armoowasright & Kwaaivines: "Alles wat we doen explodeert"

Woensdag 22 februari 2017 - 10:17 uur

Armoowasright & Kwaaivines gaan hard! Nu even niet als YouTubers, maar als artiesten. Een paar dagen geleden brachten ze, in samenwerking met Mokadrumz, hun muziekvideo van het nummer Louis Vuitton uit. Hoewel de mannen ongeveer 600.000 views in een paar dagen hadden verwacht, staat de teller nu op ruim 1,2 miljoen! Ook Finest Sno, bekend van de clubhit 18 Plus, heeft meegewerkt aan de track.

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Vol Gas

Vanmorgen waren de boys te gast bij Fernando om over hun onverwachte hit te praten. Het duo gaat zich nu namelijk focussen op het uitbouwen van hun muziekcarrière. "We moeten nog heel veel leren als artiesten, maar we gaan er gewoon voor. Vol gas."

heel hard

Armoowasright & Kwaaivines begonnen ooit op Vine, gingen door naar Instagram en explodeerde uiteindelijk op YouTube. "Waar wij ook inkomen, we gaan meestal de eerste keer al heel hard." 

'Youtubers Armoowasright en Kwaaivines scoren hit met de track 'Louis Vuitton''

Meld je aan voor het FunX TopiX panel en geef via je telefoon je mening over allerlei actuele onderwerpen. Jouw stem is belangrijk en die wil FunX laten horen aan de rest van Nederland!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.31533-armoowasright-kwaaivines-alles-wat-we-doen-explodeert"}