STER Advertentie
STER Advertentie

Luistersessie Josylvio's album '2 Gezichten': Lieve jongen, kort lontje

Luistersessie Josylvios album 2 Gezichten: Lieve jongen, kort lontje

Vrijdag 28 april 2017 - 12:30 uur

|

Door:

Kavita

Josylvio heeft de opvolger van zijn debuutalbum Ma3seb uitgebracht: 2 Gezichten! "Er zit heel veel liefde in mijn eerste album, maar in 2 Gezichten hoor je toch wel een verder ontwikkelde Josylvio. Ik ben heel trots op de muziek die erop staat." Dat vertelde de rapper vanmorgen bij Fernando in Start

parra

Josylvio a.k.a. Joost a.k.a. Yussef omschrijft zichzelf als een lieve jongen, met een kort lontje. Vandaar ook de albumtitel 2 Gezichten. Naar eigen zeggen is hij over het algemeen een relaxte guy die goed in omgang is met mensen. Maar er zijn wel een aantal dingen waardoor Joost snel uit z'n slof kan schieten. "Wanneer ik denk dat me onrecht wordt aangedaan, dan word ik helemaal parra. Ook wanneer ik denk dat dingen fout gaan, dan kan ik ook parra worden." 

'Luistersessie van Josylvio's album '2 Gezichten' (deel 1)'

persoonlijk

2 Gezichten telt maar liefst veertien tracks. Hierop staan onder andere de nummers Abu Dhabi, Westside, Kleine Jongen en Mama. Die laatste twee zijn heel persoonlijk.

"Ik was heel rebels, maar altijd wel straight met m'n ma. Ik heb haar nooit een vingertje gewezen en haar nooit uitgescholden. Ze is echt altijd m'n homie geweest en ik kon eerlijk met haar zijn over alles. Mijn vader was uit beeld vanaf m'n twaalfde en kwam pas weer rond m'n zestiende of zeventiende in m'n leven. Je bent er wel de dupe van op zo'n leeftijd en dat is soms wel een probleem geweest. Ik hou alsnog wel zielsveel van hem, maar vooral een shout out naar m'n mams." 

Ali b van vroeger

Voor de outro wilde Josylvio heel bewust een featuring met Ali B. "Ik wilde die Ali van tien jaar geleden hierop hebben. En hij kan echt rappen, niet a la Leipe Mocro Flavour." 

'Luistersessie van Josylvio's album '2 Gezichten' (deel 2)'

Never Have I Ever

Na het interview in Start, speelden Josylvio en Fernando ook nog het spelletje Never Have I Ever

Populair op FunX.nl

  • MMA-vechtster overlijdt na bruut verlies

  • Koppel dat bespot werd na viral huwelijksaanzoek in KFC krijgt bruiloft vergoed

  • Monica Geuze vertelt in emotionele vlog over relatiebreuk met Lars Veldwijk

  • Mendes Moreira accepteert excuses Van der Ven

  • Snackbar medewerker niet bang voor overvaller: 'Don't fuck met onze Edsel'

  • 'Zo komt de nieuwe PlayStation 5-controller eruit te zien'