STER Advertentie
STER Advertentie

Jayh over Broederliefde & Friends: "Historisch moment in de hip hop"

Jayh over Broederliefde & Friends: "Historisch moment in de hip hop"

Zaterdag 29 april 2017 - 21:07 uur

|

Door:

Kavita

Tantes, oma's, vaders, tieners, twintigers...Broederliefde weet hoe ze met hun muziek een breed publiek kunnen bereiken. En dat hebben de jongens extra bewezen door een uitverkocht Broederliefde & Friends concert in het Sparta-stadion! Samen met een hele hoop artiesten, zoals Jayh, zetten ze hun achtertuin in Spangen op stelten.

sick

Jayh kwam langs in de mobiele FunX studio en noemt het een historisch moment in de hip hop. "Ik ben blij dat ik als tweede generatie van de hip hop in Nederland van zo'n sick iets deel mag uitmaken. Tienduizend man voor één act. Dat is nog nooit gebeurd in zo'n genre." 

geloof

De zanger, die voor het nummer Ballon samenwerkte met Broederliefde, heeft altijd in ze geloofd. "Ik wist wel dat ze het in huis hadden. Ik wist allee niet dat Nederland hier klaar voor was. Maar zij hebben het op een manier gebracht die Nederland begrijpt. De combinatie van hun verhaal en kwaliteiten...dat klopt." 

Daddy duties

Los van het Broederliefde-concert heeft Jayh nogal wat drukke dagen en nachten. Nu zijn pasgeboren zoontje Maleek er is hij wat minder in de studio te vinden. "Je gaat gewoon op survival mode, je doet het gewoon." 

Populair op FunX.nl

  • Murda treedt op voor miljoenen kijkers in finale van Turkse The Voice: O Ses Türkiye

  • Tienerbroers beginnen bedrijf om moeder te laten stoppen met werken

  • 8 powercouples om bij weg te zwijmelen op Valentijnsdag

  • 'Premier League gaat Manchester City ook straffen'

  • ADO-fans ontkennen leuzen over overleden vader van Ihattaren

  • Storm Dennis zorgt voor code rood bij de Britten