STER Advertentie
STER Advertentie

Nesim Najih deelt heftige beelden van haartransplantatie met zijn volgers

Nesim Najih deelt heftige beelden van haartransplantatie met zijn volgers

Maandag 1 mei 2017 - 11:08 uur

|

Door:

Ginette

Cosmetische operaties worden steeds populairder, ook onder vloggers. Monica Geuze liet eerder aan haar kijkers zien hoe ze haar lippen liet vullen, haar voorhoofd liet corrigeren en botox in haar oksels liet spuiten.

Nu is er een nieuwe vlogger die aan zichzelf sleutelt en dat deelt met de wereld, namelijk Nesim Najih. De Supergaande-presentator heeft namelijk een haartransplantatie laten doen. Fernando belde met hem in Start over zijn operatie.

'Kwetsbare kant YouTuber Nesim (Supergaande): alles over zijn haartransplantatie'

23 en kaal

Nesim onderging de operatie in Turkije. Hij had al veel research gedaan om haarverlies te voorkomen. Op internet kwam hij veel bullshit tegen en besloot het daarom gelijk goed te doen.

''Ik ben 23 en ik kon niet accepteren dat ik kaal begon te worden. Toen heb ik heel lang nagedacht over een haartransplantatie en nu heb ik het gedaan.''

Opgezwollen

Tijdens de operatie heeft Nesim wel even getwijfeld. Het deed namelijk veel pijn en hij moest daarna ook een week lang thuisblijven. In zijn laatste vlog is te zien hoe opgezwollen zijn gezicht is na de operatie. Hij belde zijn collega Monica Geuze en filmde haar geschrokken reactie.  

''Je krijgt veel verdovingen in je hoofd. Dat zit eerst in je voorhoofd, maar uiteindelijk zakken die spuiten naar je ogen en wangen.''

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Eerlijk

Nesim deelt veel van zijn privéleven ook met zijn volgers. Aangezien hij wist dat hij hierop veel kritiek zou krijgen, had hij het misschien beter geheim kunnen houden. Toch besloot hij het te delen met zijn kijkers. 

''Ik had het undercover kunnen houden, maar ik vlog nu al meer dan een jaar en ik vind dat je dan ook een verantwoordelijkheid draagt. Je moet eerlijk zijn tegenover je kijkers. Je moet ook geloofwaardig zijn, als je één keer liegt, gaan ze je verder ook nooit meer geloven.''

Transplantatie

Nesim maakte ook een video van de operatie zelf. Maar zoals hij zelf al aangeeft: niet voor gevoelige kijkers! Check het hier:

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Verdere operaties

De grote vraag is natuurlijk of er verder nog operaties komen? Nesim is op zich wel tevreden met zijn lichaam, maar als hij toch iets moet kiezen: ''Ik wil m'n neus wel rechtzetten en iets aan m'n ademhaling doen, want ik kan maar voor twintig procent ademen.''

Populair op FunX.nl

  • Danny volgt pedo-hunters die met nepprofielen op pedo's jagen

  • Grapperhaus krijgt alsnog boete en aantekening op strafblad

  • Rutte: “Het virus is met een comeback bezig”

  • Cardi B en Offset gaan scheiden

  • Tim Hofman confronteert TikTok-manager ‘die 300K achterhield’

  • Ibrahim (18) kwam als bootvluchteling naar Nederland en shinet nu op Vogue-cover