FunX

Kippie over Lijpe: "Hij gunt mij niet om verder te komen"

  1. Newschevron right
  2. Kippie over Lijpe: "Hij gunt mij niet om verder te komen"

Deze week gaat Kippie zijn EP Djezja droppen. Ouassima was aanwezig bij de exclusieve luistersessie en kreeg alvast wat tracks van de Utrechtse rapper te horen. Ze sprak daar met de producers van de EP, TonyTony en natuurlijk met Kippie zelf. Want wat is er eigenlijk tussen hem en Lijpe voorgevallen?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Marina

Eén van de nummers op Kippies EP is Marina, een bijzondere track met een combinatie van meerdere muziekstijlen. Zelf was Kippie niet heel erg fan van het nummer: "Het moest van mijn manager". Maar toen de track helemaal af was, voelde hij de track gelukkig wel: "Dit is echt een hitje".

Lijpe

Ouassima liet Kippie niet weggaan zonder hem te laten vertellen waar het probleem tussen hem en Lijpe precies over gaat. Hij vertelt dat ze uit elkaar gegroeid zijn: "Die jongen gunt mij niet om verder te komen in de rapscene. Vandaar de woordenwisselingen". Volgens Kippie gaat het ook niet meer goed komen tussen hen.

"Hij heeft niks voor me betekend. Als jij iemand iets niet gunt dan heb je diep van binnen iets tegen die persoon. Dus dan kan ik jou ook niet meer aankijken..."

Ster advertentie
Ster advertentie