FunX

Rico: "Ismael kan wel fit zijn, maar nooit zo fit als ik"

  1. Newschevron right
  2. Rico: "Ismael kan wel fit zijn, maar nooit zo fit als ik"

Over tien dagen vindt Glory 41 plaats. In het stadhuis vond vandaag de persconferentie en staredown plaats. Ismael Lazaar zal het dan gaan opnemen tegen huidig wereldkampioen Rico Verhoeven. Ouassima was er bij en sprak zowel Rico als Ismael.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Winnen

Rico onderschat Ismael niet. Volgens hem is Ismael een wolf in schaapskleren: "Hij ziet er misschien niet uit als een vechter, maar je moet voor hem oppassen". Maar Rico heeft er wel vertrouwen in dat hij gaat winnen. Rico noemt het gewicht van Ismael als één van zijn minpunten.

"Hij kan wel fit zijn, maar nooit zo fit als ik. Hij gaat het einde van de vijf rondes niet halen. Of hij gaat opgeven of hij gaat knockout. Als ik maar win."

Aandacht

Als wereldkampioen komt er veel op Rico af. Elke vechter wil hem uitdagen. Toch kan hij niet op elk gevecht ingaan. Rico legt uit dat hij overal voor openstaat. Hij heeft nog nooit iemand ontweken. Maar de organisatie beslist. Als zij willen dat hij vecht, dan doet hij dat.

"Mensen willen aandacht van mij. Er zijn veel mensen die zien dat het goed met mij gaat en zij willen wat ik heb. Ik zou hun adviseren om keihard te werken en te trainen."

Badr

De grote vraag is natuurlijk of de rematch met Badr er nog gaat komen. Rico weet het niet: "Wat er na dit gevecht gaan gebeuren zien we wel." Als Badr er klaar voor is en hij wilt het gevecht aangaan, dan pakt Rico het gevecht met beide handen aan.

Ismael

Ook Ismael is klaar voor het gevecht: "Ik kom om te vechten". Volgens hem is Rico een sportvoorbeeld voor veel jongens.

"Mijn trainer bereid me voor, we vinden overal een oplossing voor."

Ster advertentie
Ster advertentie