• FunX NL
  • - Dance
  • - Slow Jamz
  • FunX Amsterdam 96.1 FM
  • - Arab
  • FunX Den Haag 98.4 FM
  • - Hip Hop
  • FunX Rotterdam 91.8 FM
  • - Reggae
  • FunX Utrecht 96.1 FM
  • - Latin

UPDATE: Churandy Martina, Rico Verhoeven, Monica Geuze en Defano Holwijn reiken FunX Music Awards uit

UPDATE: Churandy Martina, Rico Verhoeven, Monica Geuze en Defano Holwijn reiken FunX Music Awards uit

Maandag 22 mei 2017 - 17:00 uur

Aanstaande dinsdag 23 mei is het alweer tijd voor de vierde editie van de FunX Music Awards! FunX-dj Shay presenteert de awardnight in de Amsterdamse Paradiso. Dit jaar reiken onder anderen Churandy Martina, Supergaande, Dave Roelvink, Rico Verhoeven, Monica Geuze, Defano Holwijn en Miss Nederland Zoey Ivory dé felbegeerde publieksprijzen van FunX uit voor de beste dj’s, zangers, MC’s en groepen van eigen bodem.

Boef en Broederliefde

De FunX Music Awards worden uitgereikt in elf categorieën: Artist of the Year, Best Song, Best FunX Talent, Best Album, Best Collabo, Best DJ, Best Group, Best MC, Best Singer, Best Producer and Best Video. Boef (7) en Broederliefde (6) hebben dit jaar de meeste nominaties in de wacht gesleept. FunX-luisteraars hebben de afgelopen weken massaal hun stem laten horen en tijdens de show kunnen ze nog stemmen op hun Artist of the Year via funx.nl/awards.

Live-optredens

Tijdens de awardshow zijn er live-optredens van Broederliefde, Ronnie Flex, Boef, Mula B, Sevn Alias, Jairzinho, F1rstman en Jonna Fraser.

LIVE MEEKIJKEN

Tussen 19.00 en 23.00 uur is er een speciale FunX Music Awards-uitzending te horen. Ook schuiven alle winnaars aan bij Jaimy en Riza in de studio in Paradiso. Daarvoor, tussen 16.00 en 19.00 uur, chillen verschillende artiesten live bij FunX-dj’s Morad en Dyantha in de uitzending en in de pre-party die na 19.00 uur wordt gehost door Jaimy en Riza. De awards zijn ook te volgen op FunX.nl, de socials van FunX en de FunX App. De hele dag door krijgen luisteraars al backstage sneak-peaks op de socials van FunX via onder andere Snapchat, Instagram én Facebook.

FMA Gemist

Mocht je de FunX Music Awards helaas moeten missen, dan kan je de awardshow zaterdagavond 27 mei om 22.20 uur samengevat én met Fernando als presentator terugkijken op NPO3!

Kaarten

Kaarten voor de FunX Music Awards zijn niet te koop. Alleen on air en online maak je kans op exclusieve toegangskaarten voor de awardshow. Meer weten? Check FunX.nl/awards.

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23 en meld je aan voor onze updates!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.32732-churandy-martina-dave-roelvink-supergaande-en-defano-holwijn-reiken-funx-music-awards-uit"}