FunX

FunX zendt live uit tijdens de FunX Music Awards!

  1. Newschevron right
  2. FunX zendt live uit tijdens de FunX Music Awards!

OMG, het is nu slechts een kwestie van aftellen! Morgen is het alweer tijd voor de vierde editie van de FunX Music Awards. De hele Nederlandse urban scene zal te vinden zijn in de Amsterdamse Paradiso. En voor de FunX-luisteraars is er natuurlijk ook meer dan genoeg ruimte. Maar wat nou als je er niet bij kan zijn? No worries, want er is een live-uitzending die om 16.00 uur al begint en ook te horen is via de FunX website en FunX App.

Daarnaast geeft team social je de hele dag door de vetste updates. En dat alles is gewoon te volgen via Snapchat (funxfm), Facebook, Instagram en Twitter. Nog een leuk dingetje, vanaf 21.00 uur, wanneer de awardshow echt begint, kan je LIVE 'meedieken' via FunX.nl en de App.

De show gaat door

Ondanks de FMA-drukte, is het van 16.00-19.00 uur trouwens wel nog gewoon tijd voor Morad & Shay, maar dan met Dyantha. Shay is op dat moment namelijk druk bezig met repeteren, omdat ze de leukste awardshow ever aan elkaar mag praten.

Party met winners

In de pre-party wordt on air vanaf 19.00 uur lekker gebabbeld door je hosts Jaimy en Riza. Gezelligheid! Later op de avond schuiven alle FMA-winnaars ook nog eens aan om met ze te kletsen.

Nagenieten

Van de FMA's moet je natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten. Daarom wordt op zaterdagavond 27 mei nog een speciale samenvatting uitgezonden op NPO3. Om 22.20 uur is het zover met FunX-dj Fernando op je beeldscherm die het op televisie allemaal een elkaar praat.

Ster advertentie
Ster advertentie