FunX

Jermaine Niffer over moeilijke periode in zijn leven: "Dankzij Van Klasse ben ik er nog"

  1. Newschevron right
  2. Jermaine Niffer over moeilijke periode in zijn leven: "Dankzij Van Klasse ben ik er nog"

Jermaine Niffer bracht dit jaar samen met DJ D-Train zijn EP Veel vuur veel stroom uit. Ook deed hij een Wintersessie bij 101Barz samen met zijn neef Kempi. Vandaag brengt hij een remix uit van zijn track Hoe Niet in samenwerking met DJ D-train, Adje, Kempi en Keizer. Gisteren liet hij de track alvast horen in de Avondshow bij Jaimy en vandaag dropt hij ook de clip van Hoe niet.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Open

Jermaine doet weinig interviews, want daar houdt hij niet van. In de Avondshow vertelt hij dat hij de één-op-ééngesprekken vaak ongemakkelijk vindt. Om hem te leren kennen kun je het beste zijn tracks luisteren: "Luister gewoon naar mijn muziek en dan hoor je het meeste van mij". In zijn muziek is hij namelijk eerlijk en open.

Moeilijke periode

Dat Jermaine in de muziek is beland, is niet per se vanzelfsprekend. Kort geleden ging de bij Van Klasse getekende artiest namelijk door een moeilijke periode. Zijn vader én stiefvader overleden kort achter elkaar: "Ik had er echt geen zin meer in, als het aan mij lag was het afgelopen". Dankzij Van Klasse is Jermaine er nog steeds, want zij hebben hem er in die periode doorheen gesleept.

"Ze hebben me mijn gang laten gaan, maar ze hebben goed voor me gezorgd. Ze hebben me veel uit handen genomen."

Solo

Op dit moment is Jermaine hard aan de weg aan het timmeren om zijn naam te vestigen. Soloprojecten zijn dan ook zijn prioriteit. Samen met Esko heeft hij een duidelijk plan opgesteld. In de Avondshow liet Jermaine alvast een klein stukje horen van een nieuwe track die binnenkort uit zal komen. De track, waar ook Latifah op te horen is, heeft een andere sound dan je misschien van de artiest gewend bent. Je kunt de snippet hieronder terugluisteren.

Ster advertentie
Ster advertentie