FunX

Nationale Bikini Dag: De do's & don'ts volgens Koen Kardashian

  1. Newschevron right
  2. Nationale Bikini Dag: De do's & don'ts volgens Koen Kardashian

Het is vandaag Nationale Bikini Dag. Het is heerlijk strandweer, maar wat kan wel en wat kan écht niet als je een dagje naar het strand gaat? Dyantha schakelde de hulp in van glamourvlogger Koen Kardashian.

Do's

De triangelbikini is een echte go voor Koen, maar daar moet je wel het lichaam voor hebben. Op dit moment lijkt ook de badpak een revival te maken. Ook Koen Kardashian is groot fan!

''De badpak vind ik altijd het chicst, daarbij maakt het echt niet uit welke leeftijd iemand heeft.''

Don'ts

Voor de vrouwen lijkt het allemaal niet zo ingewikkeld, maar hoe zit het dat met mannen? Eén ding moet volgens Koen in ieder geval onmiddellijk verboden moeten worden: de surfbroek.

''Een surfbroek kan echt niet meer, met van die witte melkflessen als je in de slaapkamer bent.... Dat is toch vreselijk!''

Slip voor mannen

Zelf draagt Koen het liefst kort broekje, die wel een beetje los zit. Als Koen naar het buitenland gaat om te zonnen, heeft hij meestal ook nog een slipje bij zich.

''Als ik op het strand lig, heb ik altijd een bijpassend slipje bij me. Dan trek ik dat losse broekje uit, want dan word je mooi bruin en je droogt lekker snel.''

Topless

Een tijdje terug waren er ook genoeg vrouwen topless op het strand te vinden. Toch lijkt dat de laatste steeds minder worden. Koen begrijpt wel waar dat vandaan komt.

''Topless is een uitstervend ras. [...] Ik snap het wel, er zijn zoveel social media. Er worden zoveel foto's gemaakt.''

Ster advertentie
Ster advertentie