FunX

Qucee ontvangt regelmatig sexy DM's: "Kan je niet eerst even groeten ofzo?"

  1. Newschevron right
  2. Qucee ontvangt regelmatig sexy DM's: "Kan je niet eerst even groeten ofzo?"

Qucee en Nesim zijn vooral bekend als de YouTubers van Supergaande, maar ze zijn ook rappers. Hun track Pardon Doe Normaal scoorde in slechts een paar dagen tijd ruim een half miljoen views en staat op nummer 1 trending op YouTube.

De titel van de hit is een bekende line uit één van hun straatinterviews waarin ze vroegen wat mensen van dickpicks vinden. Maar wat voor gekke berichten krijgt Qucee zelf eigenlijk in zijn DM? Hij vertelde het in Start.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

SEXY DM'S

Qucee vertelt dat ook hij, hoewel hij bekend staat als een familievlogger, vaak sexy DM's krijgt. Ook op Snapchat worden er wel eens naaktfoto's gestuurd.

"Ik verberg het niet voor iemand. Het gebeurt gewoon. Het gekste bericht dat ik kreeg is één dat iemand kinderen van mij wilde. Als openingstekst. Ik dacht: kan je niet eerst even groeten, ofzo?"

kritiek

Nesim en Qucee zijn niet de enige rappende YouTubers en dat heeft online tot een discussie geleid: moeten vloggers het niet gewoon bij video's maken houden? "We krijgen dat inderdaad vaak te horen." Volgens Qucee bekritiseren mensen de rappende vloggers, omdat ze ervan houden om mensen in hokjes te plaatsen. "Maar uiteindelijk zijn we gewoon entertainers."

RAPPEN VOOR VLOGGEN

En dus moet je je volgens hem niet beperken tot één ding, maar vooral alles doen wat je kan. Bovendien begonnen Qucee en Nesim al jaren geleden met rappen.

"Het irriteert me, omdat ik al bezig was met rappen voordat heel YouTube bestond."

Ster advertentie
Ster advertentie