FunX

Sophia Ayana: ''Ik voelde me geïnspireerd én geïntimideerd door Shakira''

  1. Newschevron right
  2. Sophia Ayana: ''Ik voelde me geïnspireerd én geïntimideerd door Shakira''

Sophia Ayana was deze week de DiXte met If I Had Your Love. Vorige week verraste Fernando Sophia al met het goede nieuws. Fernando wilde haar beter leren kennen en nodigde haar uit in de FunX-studio.

SHAKIRA, SHAKIRA

Sophia heeft een bijzondere sound die voor velen moeilijk te plaatsen is. If I Had Your Love doet veel mensen denken aan Waiting for Tonight van J. Lo, maar haar stem heeft dan weer iets van weg van Rihanna. En dat terwijl ze zelf juist een groot fan is van Shakira.

''Shakira is mijn allereerste herinnering dat ik iets voelde bij muziek. Ik was heel erg geïnspireerd en ook een beetje geïntimideerd.''

Studio

Sophia heeft ook in de studio gezeten met Tinie Tempah, samen met producer Jack $hirak: ''Een dag van tevoren werd ik gebeld door mijn manager. We hebben een stuk of drie liedjes gemaakt. Ik denk dat Tinie er nog wel wat mee gaat doen.''

Karaoke

Aan muzikaal talent geen gebrek, maar hoe zit het met Sophia's muziekkennis? Fernando speelt het karaokespel, waarin o.a. Shakira, Selena Gomez, Rihanna en Beyoncé voorbijkomen. Lukt het haar om de hits probleemloos af te zingen?

Ster advertentie
Ster advertentie