STER Advertentie
STER Advertentie

Peter R. de Vries geeft Kevin Hart advies over sekstape en afpersing

Peter R. de Vries geeft Kevin Hart advies over sekstape en afpersing

Dinsdag 19 september 2017 - 17:27 uur

|

Door:

Kavita

Kevin Hart heeft zijn zwangere vrouw Eniko bedrogen. Daar is de grappenmaker eerder deze week eerlijk voor uitgekomen op Instagram. Hij bood onder andere zijn excuses aan en vertelde dat hij er liever openlijk voor uitkomt, dan afgeperst te worden door de vrouw met wie hij een slippertje maakte. "Ik sta het niet toe dat iemand mij chanteert en financieel voordeel uit mijn fouten haalt." Fernando belde hierover met misdaadverslaggever Peter R. de Vries, die advies heeft voor de comedian. 

Peter vindt het een verstandige beslissing van Kevin.

"Ik zeg altijd: betaal geen cent. Laat je nooit voor ook maar één kwartje afpersen. Dat is het begin van het einde. Er komt dan nooit een eind aan, want ze blijven maar doorgaan Je kan beter opstaan, je rug recht houden en niks betalen, zodat de afperser weet dat hij of zij geen kans maakt."

plan van aanpak

In de onderstaande video vertelt de misdaadverslaggever ook over een plan van aanpak voor als je in zo'n situatie terechtkomt. "Afpersing is een ernstig delict en dan praat je over jaren gevangenisstraf. Op het moment dat je afperser geen geld krijgt, is zijn/haar belang weg en loopt zo iemand alleen maar risico. Als er toch beeldmateriaal uitlekt op internet, dan is dat een risico, heb je alsnog geen geld en je hebt ook meteen een strafbaar feit gepleegd."

Populair op FunX.nl

  • Heftige beelden van bruidsshoot tijdens explosie Beiroet

  • Tim Hofman en QuinsDing woedend op Diana Gabriels in nieuwe #BOOS

  • Akwasi legt kritiek naast zich neer: 'Niets mis met mij, wél met Nederland'

  • Kim en Kanye delen hartverwarmende beelden van hun vakantie

  • 'Ik kan de stinkende scheetjes van mijn vriendin niet verdragen'

  • Nieuwe warmterecord: 'Het was nog nooit zó warm op 8 augustus'