FunX

Rolf Sanchez werkt samen met artiesten als Farruko en Nicky Jam

foto: FunX
  1. Newschevron right
  2. Rolf Sanchez werkt samen met artiesten als Farruko en Nicky Jam

Rolf Sanchez scoorde onlangs platina met zijn hit Voy A Bailar samen met Ali B, Boef en Redone. Hij werkt samen met producer Andy Clay, die onder andere verantwoordelijk is voor dé zomerhit van 2017: Despacito. Dankzij hem kwam hij ook in contact met de grote Puerto Ricaanse artiest Farruko. Toen hij de track Te Va a Doler hoorde, wilde hij meteen eraan meewerken.

"Ik moest eigenlijk om kwart voor zes de studio uit zijn, omdat Farruko zou komen. Maar mijn producer Andy Clay zei dat ik gewoon moest blijven en doen alsof ik aan het werk was."

succes

Rolf Sanchez deed in 2011 mee aan X-Factor en eindigde daar op de derde plek. Vervolgens bleef hij veel werken aan zijn muziek, maar zijn carrière kwam niet makkelijk van de grond. Hij verhuisde toen naar de Dominicaanse Republiek, waar zijn succes begon. Inmiddels heeft hij samengewerkt met Nicky Jam, wat niet niks is. Hij geeft in Start een exclusief primeurtje: hij staat samen met zijn band Latin Society in het voorprogramma van Farruko.

"Ik ken sommige mensen die een jaar geleden zeiden van nee, dat gaat niet gebeuren. Nu bellen die mensen mij."

INTROSPEL

Samen met Fernando speelt Rolf het introspel, waarbij hij maar anderhalve seconde van een latin track hoort en die moet raden. Zal het hem lukken?

Ster advertentie
Ster advertentie