STER Advertentie
STER Advertentie

Diana Gabriels: "Laat je schaamlipcorrectie doen bij een cosmetisch gynaecoloog!"

Vrijdag 10 november 2017 - 09:15 uur

'Hoe ziet een perfecte poenie eruit?'

Strak, groot, geschoren, kaal... iedere poenie is anders. Veel vrouwen laten iets aan hun foef doen, omdat ze er last van hebben. Of omdat ze er gewoon niet tevreden mee zijn. In 2016 is het aantal poezenoperaties wereldwijd gestegen met maar liefst 45%. Maar hoe ziet een perfecte vagina eruit? Patrick belde erover met consultant plastische chirurgie Diana Gabriels. 

Ideale schaamplippen

Bij de perfecte poes gaat het om de schaamlippen. "De ideale schaamlippen zijn mooie ronde schaamlippen, waarbij de binnenkant van de schaamlip en het clitoriskapje niet zichtbaar zijn", vertelt Diana. "De buitenste schaamlippen sluiten ook perfect." Maar wat als je dit niet hebt? Ben je dan lelijk of anders? Nee! "Gelukkig zien alle schaamlippen er, net als alle lichamen, anders uit."

schaamlipcorrecties

Waarom zijn er dan zoveel schaamlipcorrecties? "Dat komt omdat we het normaal vinden", legt de consultant plastische chirurgie uit. "Vroeger kwamen er eigenlijk alleen jonge meisjes, die last hadden met bijvoorbeeld sporten. Nu komen er ook vrouwen die bevallen zijn. Mensen worden zich gewoon bewuster van hun lichaam. Daaraan gekoppeld: als jij mooie schaamlippen hebt, dan geeft dat zelfvertrouwen."

Complicatie 

Toch waarschuwt Diana Gabriels voor de gevaren. "Als je het doet, laat het doen door een cosmetisch gynaecoloog, benadrukt ze. "Zij hebben er veel meer verstand van. De enige complicatie die dan op kan treden, is een nabloeding. Bijvoorbeeld als er een bloedvaatje openspringt. Op het moment dat je het niet door een cosmetisch gynaecoloog laat doen, kan het zo zijn dat er teveel huid wordt weggehaald. Hierdoor kan je de gevoeligheid van je vagina verliezen."

Populair op FunX.nl

  • Broertje van Ronnie Flex releast track 'No Hook'

  • TLC's Chilli (48) showt keiharde moves op nieuwe track van haar zoon

  • Kim K. deelt schattige foto van Psalm met grote zus North en broer Saint

  • #PrayforAmazonia gaat viral: "Amazonewoud staat al 3 weken in de fik!"

  • O.a. Jairzinho, Bizzey & Sevn doen eigen hits spontaan in het Engels

  • Samuel L. Jackson is 39 jaar getrouwd en deelt mooie Instagram-throwback

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.35219-diana-gabriels-laat-je-schaamlipcorrectie-doen-bij-een-cosmetisch-gynaecoloog"}