STER Advertentie
STER Advertentie

Tabitha: "Ik ging naar de bios met Kanye en Kim Kardashian"

Tabitha: "Ik ging naar de bios met Kanye en Kim Kardashian"
FunX

Woensdag 29 november 2017 - 19:28 uur

Zangeres Tabitha kan je kennen van tracks als Jou & Mij en Is Dit Overvan haar vlogs of als jurylid van de FunX Talent Female Edition. Sinds jongs af aan is ze al keihard aan het grinden voor haar muziekcarrière. Begin volgend jaar komt Tabitha met haar langverwachte EP. De hoogste tijd dus om langs te gaan bij Morad & Shay

Los Angeles

Tabitha heeft een tijdje in Los Angeles gewoond. "Het was van jongs af aan een droom om daarheen te gaan", vertelt de zangeres. "Het heeft een grote rol gespeeld in mijn ontwikkeling als mens." Via haar manager, die bekend is in L.A., kwam ze in het wereldje van Amerikaanse sterren terecht. Zo ging ze onder andere 'gewoon' naar de bioscoop met Kim Kardashian en Kanye West. Maar Tabitha blijft toch een nuchtere Nederlander: "Ik ben niet zo snel fan van iemand. Ik denk altijd: als jij het kan, dan kan ik het ook!"

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

jou en mij

Twee weken geleden kwam de track Jou & Mij van Tabitha uit en daarvoor stond ze ook al op de track Is Dit Over van Ronnie Flex. Twee Nederlandstalige nummers, terwijl de zangeres vaak Engelstalig zingt. "Toen Ronnie vroeg om de track te doen, kon ik geen nee zeggen", vertelt Tabitha. "Daarna ging er zo'n deur voor mij open... Ik heb mijn gevoel gevolgd". Daarom richt de zangeres zich de komende tijd op Nederland. Volgend jaar kunnen we haar langverwachte EP besluisteren, met featurings van onder andere Adje, Murda en Idaly. "Op de EP laat ik heel veel verschillende kanten van mezelf horen. Bijvoorbeeld clubtracks, maar ook gevoelige akoestische nummers."

vragen

Maar Morad & Shay zouden Morad & Shay niet zijn als ze Tabitha niet een paar stevige, pikante vragen zouden stellen. Hoeveel verdien je per maand? Wat is je cupmaat? Borsten of billen? Durfde de zangeres alle vragen te beantwoorden?

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Ook Bachelorette-Niek haalt keihard uit naar Gaby: 'Ik vond het echt respectloos'

  • Vechtpartij om mondkapje in KLM-vliegtuig naar Ibiza

  • Racistische aanval op drie Afrikanen in Duitsland

  • Politie pakt Rotterdammer (18) voor 18de keer zonder rijbewijs

  • Bewoners gezocht: doodeng spookhuis staat te koop

  • Ellen DeGeneres reageert op beschuldigingen personeel