STER Advertentie
 • FunX NL
 • - Dance
 • - Slow Jamz
 • FunX Amsterdam 96.1 FM
 • - Arab
 • FunX Den Haag 98.4 FM
 • - Hip Hop
 • FunX Rotterdam 91.8 FM
 • - Reggae
 • FunX Utrecht 96.1 FM
 • - Latin
STER Advertentie

Wat doe je als je partner slecht in bed is? FunX-luisteraars geven advies

Wat doe je als je partner slecht in bed is? FunX-luisteraars geven advies

Woensdag 6 december 2017 - 16:31 uur

Wat als je al een jaar een partner hebt waar je helemaal gek op bent en de relatie gaat heel goed, maar... er is één probleem: de seks valt tegen. Morena zit met dit dilemma, haar persoonlijke verhaal deelde ze vanmorgen bij Start. Gelukkig kon Morena rekenen op advies van de FunX luisteraars.

Om dit Facebookbericht te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Seks en roti

Seks en roti... wat hebben die dingen met elkaar te maken? Nou, luisteraar Wesley legde de volgende vergelijking in zijn voorbeeld:

"Stel je gaat naar een restaurant en het interieur is goed en alles ziet er mooi uit. Je houdt van roti, maar de roti is slecht in het restaurant. Je gaat dan toch ook niet een jaar daar blijven eten? Dan ga je toch ergens anders lekkere roti zoeken."

Volgens hem is seks heel belangrijk, omdat dat het enige is dat vriendschap van een relatie onderscheidt. Zijn advies aan Morena is dus: maak het uit!

Communiceer!

Ashanti bekijkt het dilemma van een andere kant. Volgens haar moet Morena het juist absoluut niet uitmaken. Haar tip is om goed te communiceren. Uit eigen ervaring kan ze vertellen dat jongens vaak moeilijk zijn met het opvangen van hints. Je moet dus gewoon duidelijk aangeven wat je wel en niet wil. Maar als je partner daar dan uiteindelijk toch niks mee doet, dan wordt het ook volgens haar wel een lastige zaak.

Onzekerheid

Communicatie is belangrijk, maar je moet wel voorzichtig met je aanwijzingen zijn, zegt luisteraar Mickey. Hij ontmoette zelf zijn vriendin in het uitgaansleven in de periode dat hij aan de anabolen zat. Het seksleven was fantastisch, mede omdat hij veel zelfvertrouwen had. Maar toen hij stopte met de anabolen, werd hij onzeker en dat zorgde voor problemen in de slaapkamer. Zijn tip aan Morena: "Je moet je partner niet onzeker maken, maar hem zijn zelfvertrouwen teruggeven." 

O, ja en Mickey had ook nog wat te zeggen op de roti-vergelijking van Wesley: "Ik weet niet waar je bent met je hoofd, maar als jij de partner van je leven hebt gevonden, dan kan je die niet vergelijken met roti." 

'WAT DOE JE ALS JE PARTNER ER NIKS VAN BAKT IN DE SLAAPKAMER? LUISTERAAR MORENA KRIJGT ADVIES!!'

Wat zou jouw advies aan Morena zijn?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23 en meld je aan voor onze updates!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.35593-wat-doe-je-als-je-partner-slecht-is-in-bed-funx-luisteraars-geven-advies"}