• FunX NL
  • - Dance
  • - Slow Jamz
  • FunX Amsterdam 96.1 FM
  • - Arab
  • FunX Den Haag 98.4 FM
  • - Hip Hop
  • FunX Rotterdam 91.8 FM
  • - Reggae
  • FunX Utrecht 96.1 FM
  • - Latin

Check nu deze 8 highlights van de vijfde dag van de DiXte Doezoe

Check nu deze 8 highlights van de vijfde dag van de DiXte Doezoe
FunX

Donderdag 9 november 2017 - 00:55 uur

Vijf dagen DiXte 1000 Avondshow achter elkaar en nog steeds knallen? Het kan gewoon bij FunX. Zeker als er toppers langskomen als Equalz, Ricongelooflijk, Lady Bee, Sarah-Jane, Rotjoch, Rolf Sanchez, Spanker, Nasr de Barber en Gio. Heb je het gemist? Geen paniek, hierbij alle hoogtepunten op een rij:

Niet op de rem

Equalz pompt fully gas! Tijdens de Q&A vertelden ze ook dat op Noorderslag staan en dat er binnenkort tracks aankomen met I Am Aisha, FRNKIE en Frenna. In de studio laten Bizzy en Stylez de track Op De Weg horen. 

time to remember

Sarah-Jane wist veel indruk te maken met Sarah's Songday. Ze zingt vaak als achtergrondzangeres, maar op de voorgrond doet ze het misschien nog wel veel beter. In de DiXte Avondshow zingt ze een prachtige versie van Nobody Like You en Time To Remember van Amartey. Zo mooi zelfs, dat ook Amartey de zangeres een paar minuten later enthousiast opbelt. 

Barz

De Barzchallenge die Rotjoch is gestart, kan haast niet langs je heen zijn gegaan. Chivv en Henkie T lieten op de derde dag van de DiXte 1000 al horen wat ze in huis hebben. In de DiXte Avondshow pleit Rotjoch voor meer aandacht voor échte hiphop: ''Er wordt heel veel neppe troep gemaakt in de Nederlandse hiphop.'' Daarom komen RaffaPriester en RBDjan even laten horen hoe je echte bars spit.

You ready, Bee?

Lady Bee is in the building! De producer/dj stelt natuurlijk nooit teleur. Ze doet een lekkere live set met alleen maar tracks van niemand minder dan de Queen Bee: Beyoncé! Verschillende tracks als Single Ladies, Hold Up en Till The End Of Time komen voorbij en brengen een goede sfeer! 

DESPACITO

Als er iemand latin vibes naar de studio kan brengen, is het wel Rolf Sanchez. Hij werkte al samen met Nicky Jam en Farruko, maar ook Despacito van Luis Fonsi en Daddy Yankee weet hij weer naar een ander level te tillen. 

Ima boss

Jaimy en Fernando hebben na vijf dagen blijkbaar nog genoeg energie over om zelf nog even de studio op zijn kop te zetten. Zodra Ima Boss van Meek Mill en Rick Ross opkomt, gebeurt er iets met deze dj's waardoor je toch gaat twijfelen of ze wel helemaal gezond zijn. 

GIO Medley

Ook Gio is aanwezig! De zanger is allang in de game, maar er is niemand die op hem uitgekeken raakt. Hij deed een lekkere live set met z’n gouwe ouwe tracks die allemaal in de DiXte 1000 lijst staan! Omlaag, Dieper, Van Mij, Bonnie & Clyde, noem maar op.

AUTOTUNE

Ricongelooflijk had gisteren al gezien dat de Autotune Challenge er echt voor zorgt dat iedereen kan zingen. Dus dan kan Ricongelooflijk het ook. Hij wil volgend jaar graag in de DiXte 1000 staan en geeft nu alvast een voorproefje hoe dat gaat klinken. Hoe klinken Brand New, Van Mij en Casablanca als Ricautotune?

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van het FunX nieuws? Stuur dan een WhatsApp'je met FUNX AAN naar 06 22 97 48 23 en meld je aan voor onze updates!

{"c1":"2","c2":"17827132","ns_site":"po-totaal","potag1":"npofunx","potag2":"site","potag3":"npo","potag4":"npo","potag5":"zenderportal","potag6":"audio","potag7":"npofunx","potag8":"site","potag9":"site","name":"npofunx.news.funx.35204-check-nu-de-hoogtepunten-van-de-vijfde-dag-van-de-dixte-doezoe"}