FunX

Het meest irritante urban woord van 2017 is...

foto: YouTube: Wilde Westen
  1. Newschevron right
  2. Het meest irritante urban woord van 2017 is...

Nederlanders vinden genderneutraal het irritantste woord van 2017. Dat blijkt uit de 'Weg met dat woord'-verkiezingen. Maar Morad & Shay geven geen fuck om deze verkiezing. Er zijn namelijk ook genoeg woorden in de urban scene waar ze echt he-le-maal klaar mee zijn. Morad en Shay presenteren daarom: Het Meest Irritante Urban Woord Award 2017.

Kifesh met die woorden

De FunX-dj's zijn niet de enigen die het helemaal gehad hebben met woorden als kifesh, dom, skuut, saaf, swag, doekoe, pull up, mula, S/O, kech en lit. Ook Dopebwoy en Qucee nomineerden een woord waar ze zich dood aan ergeren.

top drie

Dopebwoy houdt van eten, maar niet als je het 'kanen' noemt: ''Het klinkt echt heel fout.'' Weg met 'kanen' dus! Qucee nomineerde swag: ''Het is al zo oud, het mag echt niet meer gebruikt worden. Het kan niet. Swag heb je, swag gebruik je niet als woord.'' Morad en Shay zelf nomineerden dom. De luisteraars konden dus kiezen uit deze top drie:

1. Kanen
2. Swag
3. Dom

Meest irritant

Hoewel ze allemaal redelijk irritant zijn, besluiten de luisteraars uiteindelijk dat 'dom' toch echt moet achterblijven in 2017.

Ster advertentie
Ster advertentie