STER Advertentie
STER Advertentie

Aliyah keert terug met gloednieuwe single en volwassen sound

Aliyah keert terug met gloednieuwe single en volwassen sound

Maandag 11 december 2017 - 13:43 uur

|

Door:

Samantha

Toen Aliyah in 2011 Holland's Got Talent won, kon niemand over haar ophouden. Ze was nog maar elf jaar en had toen al een dijk van een stem. Vervolgens bleef de zangeres nieuwe tracks en video's uitbrengen, maar daarna werd het een tijdje stil. Inmiddels is Aliyah al achttien jaar en is ze klaar om de game weer over te nemen. 

afwezigheid

Het is lang stil geweest rondom Aliyah, terwijl ze zo goed bezig was. "Ik ben heel druk geweest met school. Ik zit nu op een dansopleiding, wat veel tijd kost. Ik wilde me ook echt focussen op school." Daarvoor dealde zo ook nog met examens, wat de boel nog hectischer maakte. Nu is het wel wat rustiger. 

'Aliyah (18) is back met een nieuwe en volwassenere single!'

samenwerking met monsif

Op haar nieuwe single genaamd Lover & Bestfriend werkt Aliyah samen met rapper/producer Monsif. Dit is niet de eerste keer dat de twee samenwerken, ze gaan al way back. In 2013 zongen Aliyah en Monsif namelijk samen het jaaroverzicht van het Jeugdjournaal."Het was tof, het maakte het proces fijner."

volwassener

Nu dat ze achttien is, wil Aliyah een kant van zichzelf laten zien die volwassener is. Dat is in de video van Lover & Bestfriend te merken. Ze staat bekend als dat schattige meisje, maar wil die status een beetje omgooien. "Ik moest er zelf ook nog aan wennen, maar ik ben echt superblij met het eindresultaat. Ik wilde het sowieso niet te ordinair. Ik dacht gewoon van, ik ben nu achttien plus, let's go. " Check hieronder de nieuwe video van Aliyah en Monsif!

Om deze video te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Populair op FunX.nl

  • Dit vindt Ronald de Boer van zijn dochters relatie met Ronnie Flex

  • Mislukte quarantaine-kapsels gaan viral

  • Sigaretten worden vanaf vandaag weer flink duurder

  • Dalgona coffee: waarom de hele wereld dit drankje maakt

  • Memphis Depay onder vuur na foto met leeuwenwelpje

  • 'Mocro Maffia' kondigt seizoen 3 aan